Reklama

Další články:

Sekané „sopky“

Sekané „sopky“

Vypadají úžasně a jsou moc dobré. Lenka Feiglová, Kdyně
Do 100 korun /26.11.13
 
Palačinky se sýrovou směsí

Palačinky se sýrovou směsí

Alena Haráňová, Příbram
Do 100 korun /23.04.18
 
Zelenina s křehkým masem

Zelenina s křehkým masem

Zeleninová jídla moc nemusím, ale když jsou ovoněná špekem, tak si na nich dokonce pochutnám. Petr Červenka, Třebíč
Do 100 korun /26.09.17
 
Květákové karbanátky

Květákové karbanátky

Na zahuštění můžeme použít mleté ovesné vločky nebo sušené pšeničné klíčky. Irena Poláková, Rudná
Do 100 korun /19.06.17
 
Dýňové zahřátí

Dýňové zahřátí

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
Do 100 korun /01.02.18
 
Pikantní nudličky se zeleninou

Pikantní nudličky se zeleninou

Můžeš je ozdobit i nějakými bylinkami. Lenka Kubíková, Plzeň
Do 100 korun /25.07.16
 
Špagety s pórkem

Špagety s pórkem

Moje oblíbené jídlo, je hotové za chvíli. Nikola Sudová, Soběslav
Do 100 korun /23.05.16
 
Vánočka z domácí pekárny

Vánočka z domácí pekárny

Pečená doma je vždycky nejlepší. Květa Kroupová, Praha
Do 100 korun /07.12.14
 
Zelné listové šátečky

Zelné listové šátečky

Helena Keříková, Humpolec
Do 100 korun /28.06.18
 
Kuře v jogurtu

Kuře v jogurtu

Nejlepší přílohou jsou vařené nebo pečené brambory. Mohou být i ve slupce. Pavla Lukačovičová, Dolní Lhota
Do 100 korun /01.08.16
 
Banánové lívance

Banánové lívance

Jsou moc dobré, budou se ti dělat boule za ušima. Irena Ivanova, Ostrava
Do 100 korun /03.02.11
 
Minisendviče s pomazánkou

Minisendviče s pomazánkou

Hezké a přitom rychlé pohoštění. Eva Zlatníková, Praha
Do 100 korun /01.04.16
 
Hranolky z cejna

Hranolky z cejna

Cejn je jedna z nejlepších ryb. Josef Bartušek, Bítovčice
Do 100 korun /15.07.14
 
Pizza s majolkovou omáčkou a salámem

Pizza s majolkovou omáčkou a salámem

Lída Holubová, Pelhřimov
Do 100 korun /17.01.18
 
Zapečená vinná klobása

Zapečená vinná klobása

Recept od kamarádky u nás zabodoval.            Helena Hájková, Vysoká Libyně
Do 100 korun /06.12.14
 
pravevprodeji04_19

Strana 15 z 58

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu