Reklama

Další články:

Zapékané kedlubny

Zapékané kedlubny

Při nákupu vybírám středně velké kedlubny, které jsou šťavnaté a křehké. Jarmila Malíková, Kroměříž
Do 100 korun /04.05.14
 
Kološvárská pánev

Kološvárská pánev

Ze zbytků uzenin a zelí připravíš bezva jídlo. Jana Kolářová, Velký Osek
Do 100 korun /06.05.11
 
Falešný segedín

Falešný segedín

Místo mletého použij sekanou nebo párky. Alena Procházková, Chřibská
Do 100 korun /05.05.11
 
Polenta  s uzeninami

Polenta s uzeninami

Polenta je rozšířená v Itálii. My jsme ji prvně ochutnali v Chorvatsku. V Česku je k sehnání v instantní podobě. Hana Bezuchová, Černošice
Do 100 korun /21.01.13
 
Sójové boby zapečené s pórkem a nivou

Sójové boby zapečené s pórkem a nivou

Jídlo, které zasytí a navíc skvěle chutná. Radana Gregorková, Olomouc
Do 100 korun /15.05.16
 
Horácká zelňačka

Horácká zelňačka

Chutné jídlo nemusí být vždycky z masa. Jana Kučerová, Praha
Do 100 korun /03.02.11
 
Slané tvarohové koláčky

Slané tvarohové koláčky

Svěží jarní večeře za pár korun, která tě zasytí a dodá ti vitaminy. Vojta Miláček, Praha
Do 100 korun /29.04.16
 
Pečenáče

Pečenáče

Originální pohoštění pro návštěvu. Anežka Marelová, Frýdlant nad Ostravicí
Do 100 korun /03.02.11
 
Debrecínský guláš v chlebové bulce

Debrecínský guláš v chlebové bulce

Uvařeno podle receptu Boženy Jarošové z Jičína
Do 100 korun /09.02.18
 
Cibulovo-zázvorové řízečky

Cibulovo-zázvorové řízečky

Zázvor dodá vůni a zvýrazní chuť. Jana Remková, Orlová
Do 100 korun /06.01.15
 
Bramborák z trouby s krkovičkou

Bramborák z trouby s krkovičkou

Zdlouhavé smažení na pánvi odpadá, vše se upeče samo a chutná báječně. Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou 
Do 100 korun /14.09.16
 
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Do 100 korun /17.04.19
 
Zapečené houby se sýrem

Zapečené houby se sýrem

Hana Bílá, České Budějovice
Do 100 korun /02.07.18
 
Plněné sýrové taštičky

Plněné sýrové taštičky

Jsou úžasně nadýchané, zkus to! Kateřina Zanášková, Vlkoš
Do 100 korun /27.03.15
 
Polentové noky

Polentové noky

Borůvky můžeme nahradit jakýmkoliv podušeným ovocem. Kateřina Gajová, Brno
Do 100 korun /20.10.12
 
pravevprodeji04_19

Strana 13 z 58

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu