Reklama
Reklama

Další články:

Aspik s houbami

Aspik s houbami

Když si dáme při skládání do formy záležet, bude vypadat krásně. Hana Šátralová, Praha
Do 100 korun /27.08.17
 
Kuřecí kousky v zelenině

Kuřecí kousky v zelenině

Podáváme s rýží promíchanou s rozinkami. Karel Kroupa, Praha
Do 100 korun /12.08.17
 
Kuřecí překvapení v listovém těstě

Kuřecí překvapení v listovém těstě

Výborná víkendová mňamka. Jana Králíčková, Návsí
Do 100 korun /12.08.13
 
Kremrolky s pomazánkou ze sušených rajčat a rozmarýnu

Kremrolky s pomazánkou ze sušených rajčat a rozmarýnu

Upečeno podle receptu Veroniky Adámkové z Prahy
Do 100 korun /09.01.18
 
Mřížkový koláč se žampiony

Mřížkový koláč se žampiony

Vypadá moc pěkně a zvládne jej každý. Miroslav Polanský, Pacov
Do 100 korun /01.03.17
 
Kuřecí quiche se špenátem

Kuřecí quiche se špenátem

Veronika Klučková, Český Těšín
Do 100 korun /12.02.18
 
Šmakoun v těstíčku

Šmakoun v těstíčku

Dobrota nejen pro vegetariány. Dana Přibylová, Sezimovo Ústí
Do 100 korun /03.04.13
 
Játra z divočáka s cuketou

Játra z divočáka s cuketou

Zdeněk Ondruch, Kroměříž
Do 100 korun /21.11.18
 
Pohankové smaženky

Pohankové smaženky

Můžeš je dochutit nasekaným libečkem. Božena Kolářová, Pouště
Do 100 korun /27.04.16
 
Sýrové bábovičky

Sýrové bábovičky

Podávej je se zeleninovým salátem. Václav Vomáčka, Městec Králové
Do 100 korun /12.01.12
 
Zapečená vanička se sýrem

Zapečená vanička se sýrem

Maso ve spojení se sýrem je dokonalé. Jan Lapeš, Kutná Hora
Do 100 korun /22.11.13
 
Zapékané kedlubny

Zapékané kedlubny

Při nákupu vybírám středně velké kedlubny, které jsou šťavnaté a křehké. Jarmila Malíková, Kroměříž
Do 100 korun /04.05.14
 
Kološvárská pánev

Kološvárská pánev

Ze zbytků uzenin a zelí připravíš bezva jídlo. Jana Kolářová, Velký Osek
Do 100 korun /06.05.11
 
Falešný segedín

Falešný segedín

Místo mletého použij sekanou nebo párky. Alena Procházková, Chřibská
Do 100 korun /05.05.11
 
Polenta  s uzeninami

Polenta s uzeninami

Polenta je rozšířená v Itálii. My jsme ji prvně ochutnali v Chorvatsku. V Česku je k sehnání v instantní podobě. Hana Bezuchová, Černošice
Do 100 korun /21.01.13
 
pravevprodeji04_19

Strana 11 z 56

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama