Reklama

Další články:

Zeleninová pochoutka

Zeleninová pochoutka

Náplň může být vždy jiná, záleží na sezoně. Veronika Marková, Český Těšín
Do 100 korun /20.10.17
 
Borůvky se zakysanou smetanou

Borůvky se zakysanou smetanou

Mé děti už nechtějí jíst nic jiného! Tuhle dobrůtku dělám jako snídani, dezert a někdy i jako večeři. Dita Horáková, Plzeň
Do 100 korun /17.07.17
 
Utopenci

Utopenci

Utopenci s moravankou Michal Pahulák, Hradec Králové
Do 100 korun /10.03.12
 
Makovec s ořechy

Makovec s ořechy

Aneta Woźnická, Litoměřice
Do 100 korun /02.11.18
 
Houbová polévka s nočky

Houbová polévka s nočky

Zdeňka Polanská, Vsetín
Do 100 korun /09.08.18
 
Zapečený chřest

Zapečený chřest

Andrea Janáková, Polička
Do 100 korun /22.04.18
 
Zapečené palačinky

Zapečené palačinky

Na nedělní snídani si občas ráda udělám trochu víc času. Andrea Jílková, Polička
Do 100 korun /18.03.16
 
Kostky sypané perníkem

Kostky sypané perníkem

Kdo by nemiloval jahody a perník? Tento recept snoubí obě chuti dohromady a ještě přidává vůni čokolády. Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou
Do 100 korun /27.05.17
 
Masové kuličky v zelí

Masové kuličky v zelí

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek
Do 100 korun /22.11.18
 
Koláčky s nivou a cuketou

Koláčky s nivou a cuketou

Můžeš je hezky zabalit do celofánu a dát svému školáčkovi na svačinku. Jana Studénková, Mladá Boleslav
Do 100 korun /19.10.17
 
Karotkové suflé

Karotkové suflé

Kamila Litečková, Praha
Do 100 korun /27.03.18
 
Tyčinky se sezamem

Tyčinky se sezamem

Někdy přidávám i trochu pálivé papriky. Denisa Chlupáčová, Brno
Do 100 korun /21.11.13
 
Cukeťák se sýrem

Cukeťák se sýrem

Můžeš použít pikantnější klobásu. Jana Remková, Orlová-Lutyně
Do 100 korun /19.08.17
 
Aspik s houbami

Aspik s houbami

Když si dáme při skládání do formy záležet, bude vypadat krásně. Hana Šátralová, Praha
Do 100 korun /27.08.17
 
Kuřecí kousky v zelenině

Kuřecí kousky v zelenině

Podáváme s rýží promíchanou s rozinkami. Karel Kroupa, Praha
Do 100 korun /12.08.17
 
pravevprodeji04_19

Strana 11 z 57

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama