Reklama

Další články:

Krůtí katův šleh

Krůtí katův šleh

Směs je příjemně pikantní.  Hana Jankovská, Neveklov 
Do 100 korun /24.02.12
 
Kuřecí s bílou ředkví

Kuřecí s bílou ředkví

Jídlo je velmi rychlé a zelenina příjemně křupe.  Leona Sodomková, Brno 
Do 100 korun /24.02.12
 
Rychlé zapečené brambory

Rychlé zapečené brambory

Marie Svobodová, Lysice
Do 100 korun /27.05.18
 
Ředkvičková dobrůtka

Ředkvičková dobrůtka

Nejvíc nám chutná s celozrnným pečivem. Jarmila Výskalová, Poruba
Do 100 korun /24.03.15
 
Nádivka z kuřecích jater

Nádivka z kuřecích jater

Podáváme ji samostatně nebo s pečeným kuřetem. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Do 100 korun /03.04.15
 
Bramborový salát s tuňákem

Bramborový salát s tuňákem

Hodí se například k bílé klobáse. Martin Formen, Praha
Do 100 korun /10.12.13
 
Zadělávané  kedlubny

Zadělávané kedlubny

Jsou výborné s novými bramborami. Petra Kubátová, Šumperk
Do 100 korun /09.04.17
 
 
Rolky se špenátem

Rolky se špenátem

Lahůdka pro milovníky špenátu.  Karolína Appeltová, Praha 
Do 100 korun /24.02.12
 
Kuřecí jehly na karí

Kuřecí jehly na karí

Kuřecí maso má výhodu v tom, že je jemné a zdravé. A pokud se dobře okoření, nemá chybu. Kromě rýže se jako příloha hodí třeba i opečené brambory. Petr Červenka, Třebíč
Do 100 korun /24.02.12
 
Tvarůžkové zlaťouchy

Tvarůžkové zlaťouchy

Veronika Marková, Český Těšín
Do 100 korun /26.05.18
 
Květákový salát

Květákový salát

Pro dietnější variantu nahraď majolku jogurtem. Naďa Indruchová, Valašské Meziříčí
Do 100 korun /17.08.17
 
Pštrosí vejce s kaší

Pštrosí vejce s kaší

Mám-li na zahradě čerstvý libeček, přidávám do masové směsi jednu nasekanou lžíci této voňavé bylinky. Marta Nejedlá, Sušice
Do 100 korun /01.04.15
 
Květákový koláč

Květákový koláč

Jedna z našich oblíbených večeří. Jolana Vítková, Litvínov
Do 100 korun /31.03.15
 
Dýňová čalamáda

Dýňová čalamáda

Marta Kačíková, Strakonice
Do 100 korun /27.10.19
 
pravevprodeji04_19

Strana 7 z 58

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu