Reklama
Reklama

Další články:

Buchta s mákem a jablky

Buchta s mákem a jablky

Je příjemně šťavnatý a dlouho vydrží. Ivana Černá, Praha 
Do 100 korun /19.06.16
 
Zapečené brambory

Zapečené brambory

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou
Do 100 korun /22.01.19
 
Koblihy

Koblihy

Díky pekárně se kynuté těsto dělá samo.  Anna Hrubá, Srch
Do 100 korun /28.02.12
 
Bílý chřest zapečený v kukuřičném bešamelu a strouhance s uzenou paprikou

Bílý chřest zapečený v kukuřičném bešamelu a strouhance s uzenou paprikou

Tento netradičně upravený chřest je prostě vynikající. Ivana Černá, Praha
Do 100 korun /28.03.17
 
Zapečená játra  s brokolicí

Zapečená játra s brokolicí

Stejně dobrá bude varianta s těstovinami.  Božena Kolářová, Pouště
Do 100 korun /05.10.16
 
Řepovo-dýňový guláš

Řepovo-dýňový guláš

I bez masa si můžeš uvařit dobré jídlo.  Hana Kupková, Ostrava
Do 100 korun /28.02.12
 
Listový závin

Listový závin

Ověřená kombinace chutí Podle receptu Veroniky Zpozdilové z Mostu
Do 100 korun /24.01.19
 
Moravská kapusta

Moravská kapusta

Tak tahle děláme kapustu u nás.  Dana Černá, Čachovice
Do 100 korun /28.02.12
 
Hermelín plněný zelím

Hermelín plněný zelím

Jako příloha je nejlepší čerstvá zelenina. Markéta Dvořáková, Pavlov
Do 100 korun /28.02.12
 
Sekané bramboráky

Sekané bramboráky

Marie Ospalíková, Kroměříž
Do 100 korun /22.01.19
 
Špízy s kapustičkami

Špízy s kapustičkami

Tamara Diemannová, Opava
Do 100 korun /01.03.19
 
Netopýří moučník

Netopýří moučník

Hana Bílá, České Budějovice
Do 100 korun /19.10.18
 
Hrachová kaše s majoránkou a klobásou

Hrachová kaše s majoránkou a klobásou

Můj manžel je milovník klasické české kuchyně a hrachová kaše je jedním z jeho nejoblíbenějších jídel. Vzpomíná, jak mu ji kdysi vařívala maminka.  Lenka Majerová, Pardubice ...
Do 100 korun /28.02.12
 
Zapečený celer s uzeným

Zapečený celer s uzeným

Je vynikající s bramborovou kaší.  Božena Kolářová, Pouště 
Do 100 korun /27.02.12
 
Dušené kedlubny

Dušené kedlubny

Na talíři ozdob jídlo čerstvými bylinkami. Veronika Veselá, Jihlava
Do 100 korun /02.04.15
 
pravevprodeji04_19

Strana 5 z 56

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama