Reklama

Další články:

Bramborové košíčky s vejci

Bramborové košíčky s vejci

Zvládne je každý začátečník Podle receptu Pavlíny Pivotové z Jihlavy
Do 100 korun /22.03.19
 
Zapečené brambory s dýní

Zapečené brambory s dýní

Zdeňka Polanská, Vsetín
Do 100 korun /25.10.18
 
Zakysané rohlíčky

Zakysané rohlíčky

Můžeš je plnit také ořechovou nádivkou.  Libuše Hlaváčová, Brno 
Do 100 korun /07.02.12
 
Hovězí sekaná s houbami

Hovězí sekaná s houbami

Jedna z našich oblíbených pochoutek. Alena Páclová, Náchod
Do 100 korun /12.04.17
 
Šoulet s uzeným

Šoulet s uzeným

Vydatná zimní klasika Podle receptu Marty Strakové z Jičína
Do 100 korun /07.02.19
 
Velikonoční koule

Velikonoční koule

Otto Plášek, Brno
Do 100 korun /12.03.18
 
Ořechové stromečky

Ořechové stromečky

Dej si se mnou!  Lenka Tomšová, Zásada 
Do 100 korun /07.02.12
 
Drůbeží kuličky

Drůbeží kuličky

Podáváme s čerstvou zeleninou. Dana Pešáková, Tábor
Do 100 korun /26.12.15
 
Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu Lucie Hrabánkové z Liberce
Do 100 korun /21.03.19
 
Zapečené cibulky

Zapečené cibulky

Proč by obyčejná zelenina nemohla chutnat svátečně?  Jana Malá, Pelhřimov 
Do 100 korun /07.02.12
 
Houbové mističky

Houbové mističky

Elegantní předkrm se stane ozdobou tvého stolu.  Hana Veselá, Příbram 
Do 100 korun /07.02.12
 
Tlačenka s kaviárem

Tlačenka s kaviárem

Podáváme s pečivem a čerstvou zeleninou. Pavla Mráčková, Soběslav
Do 100 korun /28.03.15
 
Zapečené brambory s brokolicí

Zapečené brambory s brokolicí

REDAKCE DOPORUČUJE
Do 100 korun /11.03.18
 
Zapečený kadeřávek

Zapečený kadeřávek

Tuto vděčnou zeleninu kupuji na farmářských trzích, je výborná i na saláty. Vít Zrzavý, Ostrava
Do 100 korun /18.11.16
 
Kuřecí stehna plněná vaječnou omeletou s medvědím česnekem

Kuřecí stehna plněná vaječnou omeletou s medvědím česnekem

Svátečněji pečená plněná kuřecí stehna s využitím medvědího česneku. Marie Filipová, Bohumín
Do 100 korun /05.04.17
 
pravevprodeji04_19

Strana 10 z 57

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama