Reklama
Květákové karbanátky

Květákové karbanátky

Na zahuštění můžeme použít mleté ovesné vločky nebo sušené pšeničné klíčky. Irena Poláková, Rudná
 
Cuketové balíčky

Cuketové balíčky

Dobrý tip jak na předkrm, tak na večeři, podáváme s jogurtovým dipem. Andrea ...
Za pár korun /17.06.17
Pekáček s uzeninou s brokolicí

Pekáček s uzeninou s brokolicí

Zdravá zelenina by neměla chybět v žádném pokrmu. A zapečená je ještě lepší!

...
Za pár korun /16.06.17
Zapečené šťouchané brambory s pórkem

Zapečené šťouchané brambory s pórkem

Vlastně jakási bramborová obdoba šunkafleků.

Hedvika Spurná, Rakovník

Za pár korun /10.06.17
 

Další články:

Kedlubnové ragú se žampiony

Kedlubnové ragú se žampiony

Můžeš je podávat jako lehkou večeři pouze s pečivem. Jiří Štěpánek, Most
Do 100 korun /09.07.13
 
Kapustový nákyp

Kapustový nákyp

Zeleninová jídla vůbec nemusí být nudná. Dominika Caisová, Zlín
Do 100 korun /18.11.14
 
Sýrová bábovka

Sýrová bábovka

Tebe ani tvé hosty rozhodně nezklame. Jiřina Holečková, Karviná
Do 100 korun /19.01.17
 
Francouzské brambory

Francouzské brambory

S čočkou jsou rozhodně zajímavější. Jana Součková, Praha
Do 100 korun /07.04.13
 
Zapečený celer s uzeným

Zapečený celer s uzeným

Celer dodá uzenému masu báječný šmak. Květa Kroupová, Praha
Do 100 korun /21.11.14
 
Zapékané nudle

Zapékané nudle

Jednoduché jídlo, zvládne ho každý. Andrea Magdemová, Plzeň
Do 100 korun /12.12.12
 
Boršč s kloboučkem z pesta

Boršč s kloboučkem z pesta

Pesto se dá udělat i doma ze sušených rajčat. Kateřina Gajová, Brno
Do 100 korun /10.01.13
 
Celerové brambory

Celerové brambory

Zkus zařadit celer do svého jídelníčku. Tereza Šrámková, Brno
Do 100 korun /03.08.12
 
Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Ještě lepší bude, když dlouhozrnnou rýži nahradíš speciální rýží arborio, která je na rizoto nejvhodnější. Zlata Borůvková, Pardubice
Do 100 korun /07.06.13
 
Aspik z velikonočních vajec

Aspik z velikonočních vajec

No není to přímo ideální jarní pochoutka? Navíc tak spotřebujeme vykoledovaná vejce.  Jaroslava Trkalová, Pardubice
Do 100 korun /11.03.17
 
Zapečený knedlík

Zapečený knedlík

Když nevíš, jak spotřebovat zbytky. Martina Antalová, Odolena Voda
Do 100 korun /03.08.12
 
Křupavá rybička

Křupavá rybička

Díky kukuřičným lupínkům křupe. Světlana Kravchenko, Ostrava
Do 100 korun /25.07.12
 
Plněné žampiony

Plněné žampiony

Nejlepší jsou s bramborovou kaší. Klára Janků, Brno
Do 100 korun /03.08.12
 
Zapečená cuketa

Zapečená cuketa

Směs na koláč můžeš doplnit podle fantazie – bylinkami, vařeným masem, šunkou či houbami. Jana Vašíčková, Luka nad Jihlavou
Do 100 korun /23.09.16
 
Bramboračka s pórkem

Bramboračka s pórkem

Kmín by v polévce určitě neměl chybět. Naše děti jej nemají rády, proto používám drcený, nikdo ani nepozná, že tam je. Eva Salajková, Kutná Hora
Do 100 korun /06.08.12
 
pravevprodeji1707

Strana 1 z 51

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1707_copy

Léto na talíři

Léto je tu! Dny jsou plné slunečních paprsků a všichni je chceme nasávat plnými doušky.

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama