Reklama

Další články:

Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Je vydatná a chlapi ji mají rádi. Marta Svozilová, Kroměříž
Za pár korun /17.11.14
 
Bílý chléb

Bílý chléb

Do těsta můžeme přidat semínka slunečnice. Veronika Horáčková, Trávník
Za pár korun /26.10.13
 
Hrstková polévka

Hrstková polévka

Výborná staročeská polévka podle babičky. Alice Mikulková, Slavonice
Za pár korun /03.11.13
 
Francouzské brambory

Francouzské brambory

S čočkou jsou rozhodně zajímavější. Jana Součková, Praha
Za pár korun /07.04.13
 
Zelný salát

Zelný salát

Má sladkokyselou chuť, rády ho baští i děti. Irena Ivanová, Ostrava
Za pár korun /12.12.12
 
Zapečený celer s uzeným

Zapečený celer s uzeným

Celer dodá uzenému masu báječný šmak. Květa Kroupová, Praha
Za pár korun /21.11.14
 
Loupáky

Loupáky

Čerstvé chutnají  nejen ke snídani. Svatava Moravcová, Brno
Za pár korun /27.10.13
 
Pohankové rizoto po italsku

Pohankové rizoto po italsku

Obdoba klasického italského rizota. Lidia Urlič, Brno
Za pár korun /06.01.13
 
Sýrové karbanátky s vejcem

Sýrové karbanátky s vejcem

Chutnají skvěle, i když v nich není žádné maso.  Alena Rulíšková, Praha
Za pár korun /11.03.17
 
Palačinky s pěnou

Palačinky s pěnou

Nestihneš je ani ochutnat, hned zmizí. Anna Veselá, Žďár nad Sázavou
Za pár korun /08.06.16
 
Zapékané nudle

Zapékané nudle

Jednoduché jídlo, zvládne ho každý. Andrea Magdemová, Plzeň
Za pár korun /12.12.12
 
Čočka s vůní zázvoru

Čočka s vůní zázvoru

Má zvláštní orientální vůni i chuť. Michaela Čejčíková, Rychvald
Za pár korun /04.11.13
 
Horký salát z brambor a čekanky

Horký salát z brambor a čekanky

Čekanku je potřeba skladovat v chladu a hlavně v temnu, aby nezhořkla. Zuzana Svobodová, Brno
Za pár korun /27.02.13
 
Boršč s kloboučkem z pesta

Boršč s kloboučkem z pesta

Pesto se dá udělat i doma ze sušených rajčat. Kateřina Gajová, Brno
Za pár korun /10.01.13
 
 Krémová polévka

Krémová polévka

Výtečná podzimní dobrota. Karolína Poledníková, Vřesina
Za pár korun /15.11.14
 
pravevprodeji04_19

Strana 2 z 125

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu