Reklama

Další články:

Roklosmes

Roklosmes

 Vyzkoušej dobrou a hlavně levnou večeři. Milan Machurka, Praha
Za pár korun /28.02.12
 
Langoše

Langoše

Zdenka Pěstová, Větřní
Za pár korun /25.01.19
 
Kapustový salát

Kapustový salát

Můžeš vmíchat jogurt nebo kysanou smetanu.    Ivana Černá, Praha
Za pár korun /27.11.13
 
Špenátové palačinky

Špenátové palačinky

Gabriela Jílková, Polička
Za pár korun /24.01.19
 
Rýžové lečo

Rýžové lečo

Kdo má rád ostřejší, přidá pálivou papriku. Jaroslava Mudrochová, Dolníky
Za pár korun /25.03.13
 
Zapečený chřest se sýrem

Zapečený chřest se sýrem

Jíš-li odlehčeně, možná ti tento jednoduchý recept bude chutnat. Eva Jonášová, Jihlava
Za pár korun /08.06.11
 
Zapečené špagety

Zapečené špagety

Irena Ivanová, Ostrava-Poruba
Za pár korun /22.08.18
 
Pečená jablka

Pečená jablka

Zdravá svačina.  Lída Guková, Pacov 
Za pár korun /28.02.12
 
Staročeské zelníky

Staročeské zelníky

Jana Remková, Orlová
Za pár korun /09.01.19
 
Francouzský salát

Francouzský salát

Jednoduchý a velmi chutný. Dagmar Hahnová, Praha 
Za pár korun /20.09.12
 
Rohlíky

Rohlíky

Místo sádla se dá použít hera. Zdeňka Hlocká, Praha
Za pár korun /28.02.12
 
Kulajda

Kulajda

Velice chutná a vydatná polévka. Jana Sohlichová, Lipník nad Bečvou
Za pár korun /12.07.13
 
Italské kuře po myslivecku

Italské kuře po myslivecku

Je příjemně provoněné bylinkami. Veronika Klimešová, Žďár nad Sázavou 
Za pár korun /19.09.12
 
Provensálské bagety

Provensálské bagety

Dají se jíst samotné, ale já je mám nejraději s balkánským sýrem nakrájeným na kousky a zakápnutým olivovým olejem a s rajčaty. Renata Bílá, Olomouc
Za pár korun /28.02.12
 
Smažák v bramboráku

Smažák v bramboráku

Výborný a sytý bramborák se sýrovým překvapením. Veronika Jakubková, Česká Třebová
Za pár korun /16.06.12
 
pravevprodeji04_19

Strana 7 z 125

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu