Reklama
Vývar s kuskusem a nudlemi
Fotogalerie:

Vývar s kuskusem a nudlemi

Katka Mišková

Slaný
Oba druhy těstovin polévku obohatí svou chutí.
Katka Mišková, Slaný

Ingredience

  • 250 g hovězí kližka
  • 200 g zelenina mražená
  • 1 lžíce libeček
  • 100 g nudle polévkové
  • bylinky podle chuti
  • dle chuti sůl
  • 250 g kuskus
  • 3 lžíce olej
  • 250 ml voda
  • 2 lžíce máslo

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Maso zalijeme 1,5 l vody, osolíme a vaříme, dokud nezměkne (1–1,5 hod.). Pak přidáme zeleninu, bylinky a povaříme ještě 15 minut. Zatím si v druhém kastrůlku uvaříme polévkové nudle. Kuskus připravíme dle návodu s trochou másla a oleje.
  2. Polévku rozlijeme do talířů, přidáme 2 lžíce nudlí stočených do „hnízd“ a 2 lžíce kuskusu a můžeme podávat.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Králík na olivách

Králík na olivách

Hana Šátralová, Praha
Všehochuť /03.02.18
Kafta zapečená s bramborem

Kafta zapečená s bramborem

Arabové umí upravovat mleté maso snad na sto způsobů. Vyzkoušej ten můj.

Jana ...

Všehochuť /08.11.16
Neapolská pizza

Neapolská pizza

Tato italská specialita se nikdy nepřejí.

Lukáš Opatřil, Loděnice

Všehochuť /23.01.16
Dýně plněná mletým masem s brusinkami

Dýně plněná mletým masem s brusinkami

Nádivka se jí přímo z dýňových plodů, vypadá to i chutná opravdu skvěle ...

Všehochuť /07.09.16
Pařížské řezy

Pařížské řezy

Nadýchaně noblesní potěšení ke kávě.
Daniela Jahodová, Bečváry
Všehochuť /09.03.09
Cuketa v sýrové krustě a avokádový dip

Cuketa v sýrové krustě a avokádový dip

Andrea Janáková, Polička

Všehochuť /20.09.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu