Reklama
Výborné azu
Fotogalerie:

Výborné azu

David Mach

Nepomuk
Je to trochu ostřejší pochoutka, která je rychle hotová. Vařím ji rád a často.
David Mach, Nepomuk

Ingredience

  • kukuřice sterilizovaná
  • hrášek sterilizovaný
  • kuřecí prsa
  • rýže
  • cibule
  • olej
  • fazole sterilizované
  • kečup
  • omáčka chilli

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Maso nakrájíme na malé kousky, osmahneme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, 3 lžíce kečupu, okapanou zeleninu a sterilované fazole s omáčkou.
  2. Necháme podusit. Mezitím uvaříme 1 sáček rýže, a když je hotová, zamícháme ji do masa se zeleninou. Podáváme se zeleninovým salátem.

Pošli recept! 7/2008 (18.6.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Galetka z rebarbory a jahod

Galetka z rebarbory a jahod

Peče se při 160 °C asi půl hodiny. Adriana Veselá, Čáslav
Všehochuť /02.06.17
Snídaně v anglickém stylu

Snídaně v anglickém stylu

Karolína Hrušková, Praha

Všehochuť /19.02.20
Dort z domácího chleba

Dort z domácího chleba

Hotový ozdob zeleninou podle chuti a fantazie.
Radka Jalovecká, Nový Bor
Všehochuť /07.10.11
Zapékaný květák

Zapékaný květák

Komu nestačí květák, může přikusovat toasty.

Blanka Kovářová, Milevsko

Všehochuť /24.05.16
Polentový koláč s kedlubnou

Polentový koláč s kedlubnou

Polenta si místo v naší kuchyni teprve hledá, přitom její příprava je snadná a ...

Všehochuť /09.07.12
Seychelská polévka

Seychelská polévka

Jednoduchý recept ze zahraniční dovolené využívám často.
Eva Horká,Šumperk
Všehochuť /06.08.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu