Reklama
Vepřové s pórkem po čínsku
Fotogalerie:

Vepřové s pórkem po čínsku

Helena Hájková

Vysoká Libyně

Kombinace surovin je trochu neobvyklá, ale chuť je skvělá.

Helena Hájková, Vysoká Libyně

Ingredience

  • 500 g vepřová kýta
  • 1 cibule
  • 4 lžíce olej
  • 1 lžíce karí
  • šťáva ze 2 pomerančů
  • špetka mletého zázvoru
  • 3 stroužky česnek
  • 500 g pórek
  • 1 červená paprika
  • trocha soli a pepře

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na nudličky‚ přidáme cibuli a olej. Osmahneme‚ zaprášíme karí kořením a na mírném ohni podusíme. Zalijeme pomerančovou šťávou.

  2. Okořeníme mletým zázvorem‚ přidáme nasekaný česnek a na kolečka nakrájený pórek a 5 minut podusíme. Přisypeme na nudličky pokrájenou papriku a dusíme dalších 10 minut. Solíme a pepříme až ke konci.

Pošli recept! 11/2013 (7.10.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krevety v bylinkách

Krevety v bylinkách

Podáváme s opečenou bagetou potřenou máslem. Jan Trojánek, Rudná
Všehochuť /11.08.16
Krůtí steak s cuketovým ragú

Krůtí steak s cuketovým ragú

Jestli budeš podávat jako přílohu brambory, nebo ti bude stačit zelenina, záleží jen na...

Všehochuť /20.06.17
Smažená thajská vejce s chilli

Smažená thajská vejce s chilli

Naučil mě je připravovat švagr, který jezdí do Thajska pracovně několikrát do roka.

...

Všehochuť /30.06.13
Mexická rýže

Mexická rýže

Lehká vegetariánská večeře.

Jana Chrbjátová, Lutín

Všehochuť /28.08.12
Penne rigate s domácím pestem

Penne rigate s domácím pestem

Jednoduché, chutné a hlavně rychlé jídlo s vůní Itálie.

Ivana Buchtová, Hněvošice

Všehochuť /05.09.12
Gruzínské čebureky

Gruzínské čebureky

Neobvyklé jídlo, které zachutná každému.
Světlana Kravchenko, Ostrava
Všehochuť /16.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu