Reklama
Vepřové kostky „Pfefferico“
Fotogalerie:

Vepřové kostky „Pfefferico“

Otto Plášek
Otto Plášek
Brno

Pikantní a lahodné.

Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 1 kg vepřová kýta
  • 1 sáček tekutá marináda „Pfefferico“ (Albert)
  • 1 cibule
  • 1 kg vepřové kýty, sáček tekuté marinády „Pfefferico“ (Albert) olej
  • sůl
  • tmavá instantní jíška
  • 500 ml vývar z kostí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Vepřové maso z kýty nakrájíme na kostky cca 3 x 3 cm a takto připravené kostky masa promícháme s polovinou sáčku marinády „Pfefferico“. Necháme v chladu odležet asi 30 – 60 minut.
  2. Kostky masa poté orestujeme v pánvi bez oleje (je již v marinádě, stejně jako sůl). V hrnci si na oleji dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme maso a dusíme přiblžně 30 minut. Podlijeme asi 0,5 litrem vývaru z vepřových kostí a zeleniny, kdo nemá, může nahradit vodou s kostkou masoxu, ale „vývar z kostí je vývar z kostí“.
  3. Dusíme 30 minut. Poté co je maso měkké zahustíme tmavou instantní jíškou a krátce povaříme. Podáváme s těstovinami.  
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí tiramisu

Domácí tiramisu

Trochu cukru můžeš přidat i do kávy. Karolína Appeltová, Praha
Všehochuť /22.02.17
Taco shells s masovou směsí

Taco shells s masovou směsí

Tyto kukuřičné placky taco mají tvar mušlí.

Kateřina Likárková, Hradec ...

Všehochuť /26.05.17
Minipizza pro zamilované

Minipizza pro zamilované

Láska prochází žaludkem, a protože nejsem velká kuchařka, upeču svému miláčkovi...
Všehochuť /12.02.13
Ořechový chléb

Ořechový chléb

Zkus také s para ořechy

Podle receptu Žofie Hovorkové z Velkého ...

Všehochuť /29.01.19
Italské kuře nadivoko

Italské kuře nadivoko

Rozmarýn nikdy nezklame.

Marie Schönová, Praha

Všehochuť /15.11.12
Guacamole s nachos

Guacamole s nachos

Trocha svěží exotiky

Podle receptu Lucie Grugerové z Prahy

Všehochuť /26.06.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu