Reklama
Vepřové kostky „Pfefferico“
Fotogalerie:

Vepřové kostky „Pfefferico“

Otto Plášek
Otto Plášek
Brno

Pikantní a lahodné.

Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 1 kg vepřová kýta
  • 1 sáček tekutá marináda „Pfefferico“ (Albert)
  • 1 cibule
  • 1 kg vepřové kýty, sáček tekuté marinády „Pfefferico“ (Albert) olej
  • sůl
  • tmavá instantní jíška
  • 500 ml vývar z kostí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Vepřové maso z kýty nakrájíme na kostky cca 3 x 3 cm a takto připravené kostky masa promícháme s polovinou sáčku marinády „Pfefferico“. Necháme v chladu odležet asi 30 – 60 minut.
  2. Kostky masa poté orestujeme v pánvi bez oleje (je již v marinádě, stejně jako sůl). V hrnci si na oleji dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme maso a dusíme přiblžně 30 minut. Podlijeme asi 0,5 litrem vývaru z vepřových kostí a zeleniny, kdo nemá, může nahradit vodou s kostkou masoxu, ale „vývar z kostí je vývar z kostí“.
  3. Dusíme 30 minut. Poté co je maso měkké zahustíme tmavou instantní jíškou a krátce povaříme. Podáváme s těstovinami.  
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Toasty s tuňákem, fazolemi a mozzarellou

Toasty s tuňákem, fazolemi a mozzarellou

Samé zdravé věci v neobvyklé kombinaci. Aneta Hrázdilová, Praha
Všehochuť /23.10.17
Kuřecí prsa v tandoori

Kuřecí prsa v tandoori

Podle receptu

Hedviky Kalistové z Brna

Všehochuť /10.11.18
Krůtí gyros

Krůtí gyros

Můžeš jím plnit pita chléb i tortilly.

Adriana Zámečníková, Nová Paka

Všehochuť /20.06.13
Kuličky s koprem

Kuličky s koprem

Lenka Malá, Chomutov

Všehochuť /03.07.18
Kuřecí stehýnka po americkém způsobu

Kuřecí stehýnka po americkém způsobu

Horní stehna je lepší krátce předvařit.

Jana Drahošová, Praha

Všehochuť /27.09.15
Smažená rýže

Smažená rýže

Rychlý a chutný oběd inspirovaný asijskou kuchyní.

Iveta Podolská, Dolní Slovno

Všehochuť /15.08.12
 

Nejnovější

Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...
Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
Rozinková bábovka

Rozinková bábovka

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /01.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama