Reklama
Vepřová kotleta se slaninou a rýží
Fotogalerie:

Vepřová kotleta se slaninou a rýží

Otto Plášek

Brno
Křupavá slaninka a cibulka dodá kotletám opravdový šmrnc, jasmínová rýže je zase skvělou přílohou.
Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 4 plátky Vepřová kotleta
  • 1 ks cibule
  • 8 plátků slanina
  • 500 g rýže jasmínová
  • sůl a pepř podle chuti
  • dle chuti koření na mleté maso
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Vepřové kotlety naklepeme, okořeníme podle chuti a zprudka společně s jemně nakrájenou cibulí podusíme doměkka. Na pánvi mezitím orestujeme 8 plátků libové slaniny dokřupava.
  2. Servírujeme s jasmínovou rýží a na kotletku položíme dva křupavé plátky libové opečené slaniny.

Pošli recept! - Speciál - Těstoviny a rýže (26.5.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vídeňský zákusek

Vídeňský zákusek

Džus nemusí být jen na pití. Můžeš z něj připravit náplň, která ...
Všehochuť /18.11.10
Doudlebská pečeně

Doudlebská pečeně

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.09.18
Irish stew z kůzlečího masa

Irish stew z kůzlečího masa

Pro labužníky

Jindřich Vlaštovka, Hradec Králové

Všehochuť /09.03.18
Čínská miska

Čínská miska

Barbora Syrová, Jeneč
Všehochuť /23.11.18
Italský chléb focaccia

Italský chléb focaccia

Výborné italské domácí pečivo.

Jana Vágnerová, Krásensko

Všehochuť /23.09.16
Řecký salát z okurek

Řecký salát z okurek

Příjemně osvěží nejen v horkých dnech.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha


Všehochuť /22.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu