Reklama
Tyrolské ragú
Fotogalerie:

Tyrolské ragú

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Dělám ji přesně podle receptu od kamaráda z Rhodosu. Liší se tím,
že neobsahuje maso.

Jana Kolouchová, Plzeň


Ingredience

  • 600 g vepřové plecko
  • 1 cibule
  • trocha oleje
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1 kostka masox
  • 400 g brambory
  • 200 g mrkev

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Cibuli opečeme na oleji dohněda, přidáme maso, osolíme, opepříme a orestujeme. Přidáme kostku masoxu, podlijeme vodou a dusíme do poloměkka.

  2. K téměř měkkému masu přidáme oloupané a na kostičky nakrájené brambory, očištěnou a na kolečka nakrájenou mrkev a dál dusíme, až zelenina změkne. Podle potřeby dochutíme solí.  

Pošli recept! 9/2013 (5.8.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kanapky s lososem a kaviárem

Kanapky s lososem a kaviárem

Připraveno podle receptu Martiny Urikové z Mostu
Všehochuť /10.01.18
Řecké papriky

Řecké papriky

Mohou být také přílohou k pečenému masu.

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Všehochuť /12.04.13
Polévka z černých fazolí

Polévka z černých fazolí

Mexický recept

Připraveno podle receptu Marty Říhové z Mostu

Všehochuť /02.02.18
Orientální kuřecí špízy

Orientální kuřecí špízy

Máme rádi dobroty, jídla, po kterých trochu pálí ústa.

Libor Pokorný, Ostrava

Všehochuť /28.11.13
Japonský losos

Japonský losos

Nemáš-li vločky nori, rozemni v ruce nori na přípravu sushi.
Kateřina Gajová, Brno
Všehochuť /21.06.12
Plněné žampiony s nivou a oříšky

Plněné žampiony s nivou a oříšky

Aby se večírek pořádně rozjel, musíš své hosty nakrmit něčím opravdu dobrým. ...
Všehochuť /31.12.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama