Reklama
Tvarohová pizza
Fotogalerie:

Tvarohová pizza

Pavel Kunovský

Brno
Tvaroh udělá z těsta opravdový chuťový zázrak. Ochutnej!
Pavel Kunovský, Brno

Ingredience

  • Těsto
  • 250 g tvaroh
  • 300 g mouka polohrubá
  • 2 vejce
  • 4 lžíce olej
  • 1 prášek do pečiva
  • 5 lžíc mléko
  • Obloha
  • kečup
  • 100 g kukuřice sterilovaná
  • 100 g sýr eidam
  • 100 g šunka
  • 1 stroužek česnek
  • špetka sůl
  • Ostatní
  • tuk na vymazání formy

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejeme na 220 °C. Suroviny na těsto smícháme a propracujeme v těsto‚ které vyválíme a vložíme na tukem vymazaný a trochou mouky vysypaný plech. Stroužek česneku oloupeme a utřeme s trochou soli a sýr nastrouháme.
  2. Těsto potřeme kečupem smíchaným s trochou oleje a utřeným česnekem. Poté ho posypeme strouhaným sýrem, kukřucí, poklademe plátky šunky a případně doplníme dalšími suroviny podle své chuti.
  3. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.

Pošli recept! 2/2009 (14.1.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čínské závitky

Čínské závitky

Vhodnou přílohou je zeleninový salát. Šárka Adámková, Praha
Všehochuť /24.11.10
Smažené rybí frikadelky

Smažené rybí frikadelky

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /10.10.18
Francouzské madlenky

Francouzské madlenky

Ke kávě neznám nic lepšího.

Kristýna Válová, Ústí nad Labem

Všehochuť /27.02.17
Zvěřinové ragú

Zvěřinové ragú

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.03.19
Indický steak s omáčkou a plackami naan

Indický steak s omáčkou a plackami naan

Exotické a rychlé jídlo, které překvapí svou chutí.

Lenka Bocková, Liberec

Všehochuť /21.02.14
Kuře po balkánsku

Kuře po balkánsku

Balkánský sýr dodá kuřeti zajímavou chuť.
Helena Jílková, Hlinsko
Všehochuť /22.03.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu