Reklama
Turecké brambory
Fotogalerie:

Turecké brambory

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Uvař si vydatné jídlo, které zahřeje i zasytí.
Inge Dotzanerová, Cheb

Ingredience

  • hrst černého kmín
  • olej olivový
  • 1 kg brambory
  • 1/4 l vývar hovězí

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory (raději drobné) očistíme a vložíme je do pekáčku dobře vymazaného olivovým olejem. Nezapomeneme na sůl a hlavně na černý kmín, který bramborám dodá výraznou kořeněnou chuť. Mírně podlejeme vývarem a dáme péct do předehřáté trouby nebo do mikrovlnky. Upečeme je doměkka, během pečení podle potřeby podléváme (nesmí plavat).

Pošli recept! 1/2008 (19.12.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cibulový koláč se slaninou

Cibulový koláč se slaninou

Upečeno podle receptu Uršuly Habartové z Prahy
Všehochuť /05.01.18
Tortilla po řecku

Tortilla po řecku

Přebytečnou vodu z okurek trochu slij.

Lucie Rychetská, Týnec nad Sázavou

Všehochuť /02.07.16
Plněná vejce se sýrovým chipsem

Plněná vejce se sýrovým chipsem

Andrea Janáková, Polička

Všehochuť /20.03.18
Špagety carbonara

Špagety carbonara

Dobrý lehký pokrm. Moc nám chutná.

Pavla Šídová, Most

Všehochuť /16.07.16
Křupavé masové závitky

Křupavé masové závitky

Květa Moravcová, Praha

Všehochuť /06.01.18
Indické karí

Indické karí

Tak snadné, že ho uvaří každý začátečník

Iva Zelinková, České Budějovice

Všehochuť /01.06.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu