Reklama
Turecké brambory
Fotogalerie:

Turecké brambory

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Uvař si vydatné jídlo, které zahřeje i zasytí.
Inge Dotzanerová, Cheb

Ingredience

  • hrst černého kmín
  • olej olivový
  • 1 kg brambory
  • 1/4 l vývar hovězí

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory (raději drobné) očistíme a vložíme je do pekáčku dobře vymazaného olivovým olejem. Nezapomeneme na sůl a hlavně na černý kmín, který bramborám dodá výraznou kořeněnou chuť. Mírně podlejeme vývarem a dáme péct do předehřáté trouby nebo do mikrovlnky. Upečeme je doměkka, během pečení podle potřeby podléváme (nesmí plavat).

Pošli recept! 1/2008 (19.12.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Halászlé z makrel

Halászlé z makrel

Hana Veselá, Žirovnice
Všehochuť /14.06.18
Pikantní maxipirohy

Pikantní maxipirohy

Na 1 porci počítám 1 piroh, jsou opravdu syté.

Veronika Marková, Český Těšín

Všehochuť /18.05.17
Burritos s vepřovým masem

Burritos s vepřovým masem

Ostří hoši přidají k masu chilli papričku.

Sabina Rulíšková, Kroměříž

Všehochuť /19.11.15
Tatranské kotlety

Tatranské kotlety

Zapečené kotlety jsou hned hotové a všichni si na nich pochutnají. Když k nim...
Všehochuť /11.08.08
Choucroute-alsaské zelí

Choucroute-alsaské zelí

Francouzské jídlo, které stojí za vyzkoušení...

Zdena Blahotová, Olomouc

Všehochuť /27.02.16
Špagety s masovou omáčkou

Špagety s masovou omáčkou

Toto jídlo miluje celá naše rodinka.

Lukáš Marek, Nový Bydžov

Všehochuť /29.06.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu