Reklama
Toasty s tuňákem, fazolemi a mozzarellou
Fotogalerie:

Toasty s tuňákem, fazolemi a mozzarellou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Samé zdravé věci v neobvyklé kombinaci.

Aneta Hrázdilová, Praha

Ingredience

  • 4 toastové chleby
  • 4 lžíce červených fazolí v mírně slaném nálevu
  • 160 g tuňáka v konzervě
  • 2 rajčata
  • trocha soli a pepře
  • 4 lístky bazalky
  • 4 plátky mozzarelly

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. Chléb si opečeme dozlatova v toustovači. Fazole scedíme a dáme do misky. Přidáme k nim scezeného tuňáka, pokrájená rajčata a okořeníme solí a pepřem. Perfektně promícháme. Kdo má rád ostré, může přidat špetku chilli.

  2. Na opečené toasty dáme vrstvu směsi, lístek bazalky a plátek mozzarelly. Dáme zapéct na 5 minut.

Pošli recept! 11/2016 (7.10.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zelí v rýžovém papíru

Zelí v rýžovém papíru

Podáváme hned po usmažení. Eva Doležalová, České Budějovice
Všehochuť /09.10.16
Francouzský citronový krém

Francouzský citronový krém

Chutná skvěle‚ jako kuchaři budete ohodnoceni od hostů jedničkou.
Martin ...
Všehochuť /25.02.10
Italské masové knedlíčky se špagetami

Italské masové knedlíčky se špagetami

Italská kuchyně je oblíbená a tímhle jídlem uděláte radost každému, kdo ji má rád.
...
Všehochuť /11.03.12
Hovězí roláda se šunkou a sýrem

Hovězí roláda se šunkou a sýrem

Hořčice mu dodá správný říz.

Daniela Uhlířová, Lovosice

Všehochuť /27.10.16
Vejce barvená v řepě

Vejce barvená v řepě

Alice Burianová, Chrudim

Všehochuť /19.03.18
Pečené batátové hranolky

Pečené batátové hranolky

Veronika Čiperová, Týn nad Vltavou

Všehochuť /10.10.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama