Reklama
Thajská kuřecí polévka s karí
Fotogalerie:

Thajská kuřecí polévka s karí

Zdeněk Šindelář

Chomutov
Má neobvyklou, ale velmi příjemnou chuť.
Zdeněk Šindelář, Chomutov

Ingredience

  • 400 g maso kuřecí
  • 4 mrkev
  • 1 lžíce olej
  • 4 brambory
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • 1 lžíce kari
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • dle chuti bylinky zelené

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Mrkev a brambory očistíme, nakrájíme a dáme vařit ve vodě. Přidáme celou cibuli a česnek. Na pánvi na oleji orestujeme osolené, opepřené kuřecí maso a posypeme karí. Přidáme do hrnce a vaříme, až je zelenina měkká.
  2. Cibuli můžeme odstranit, mrkve vyjmeme a nakrájíme, rozmačkáme nebo rozmixujeme a vrátíme do polévky. Dochutíme solí, karí, bylinkami a podáváme.

Pošli recept! - Speciál - Domácí polévky (24.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tvarohová pizza

Tvarohová pizza

Tvaroh udělá z těsta opravdový chuťový zázrak. Ochutnej! Pavel Kunovský, Brno
Všehochuť /22.01.09
Tyrolské knedlíky s červeným zelím

Tyrolské knedlíky s červeným zelím

Mirka Šilhavá, Šumperk

Všehochuť /26.02.18
Pikantní maxipirohy

Pikantní maxipirohy

Na 1 porci počítám 1 piroh, jsou opravdu syté.

Veronika Marková, Český Těšín

Všehochuť /18.05.17
Indická polévka mulligatawny

Indická polévka mulligatawny

Existuje mnoho různých receptů na tuto polévku. Dá se připravovat také se slepičím ...

Všehochuť /26.02.16
Kanadské kuře

Kanadské kuře

Tento způsob úpravy máme doma nejraději.

Martin Drbošal, Brno

Všehochuť /25.06.15
Japonský obědový salát

Japonský obědový salát

Pohankové nudle získaly v Japonsku oblibu, jsou však dost drahé.

Kateřina Gajová, ...

Všehochuť /23.02.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu