Reklama
Texaské kotlety
Fotogalerie:

Texaské kotlety

Stanislav Moravec

Praha

Za tuto pochoutku tě každý pochválí.

Stanislav Moravec, Praha

Ingredience

  • 300 g vepřové kotlety
  • 100 g klobása
  • 50 g žampiony
  • 1 lžíce steakové koření
  • olej podle potřeby
  • 3 lžíce kečup
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Vepřové kotlety opláchneme, osušíme, nakrájíme na plátky, naklepeme a posypeme steakovým kořením.

  2. Na teflonové pánvi rozpálíme menší množství oleje a maso zprudka po obou stranách opečeme.

  3. Pak kotlety vyjmeme, do pánve dáme plátky žampionů, klobásu nakrájenou na kolečka a orestujeme. Nakonec přidáme kečup, dochutíme solí a špetkou pepře. Vrátíme opečené kotlety, prohřejeme a podáváme.

Pošli recept! 7/2013 (3.6.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Maso jako od "Tatara"

Maso jako od "Tatara"

Tatarák je v naší rodině velmi oblíbený. Jana Havránková, Praha 8
Všehochuť /13.08.08
Přírodní pečeně s liškami

Přírodní pečeně s liškami

Nezapomeň, že se maso podlévá teplou vodou.

Anna Šušláková, Most

Všehochuť /20.09.17
Pivní gulášek

Pivní gulášek

Můžeš ho dochutit kečupem či špetkou cukru.
Běla Kotrbová, Hradec Králové
Všehochuť /14.06.11
Švédská roštěná

Švédská roštěná

Podáváme s rýží nebo s knedlíkem.

Dalibor Marounek, Roudnice

Všehochuť /07.03.16
Rajčatové bruschetty

Rajčatové bruschetty

Podle receptu

Nely Hudečkové z Českého Krumlova

Všehochuť /01.07.18
Bramborovo-smetanové ragú

Bramborovo-smetanové ragú

Oblíbená večeře, o kterou se s nikým nepodělím.
Jindřiška Horáková, ...
Všehochuť /07.07.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu