Za tuto pochoutku tě každý pochválí.
Stanislav Moravec, Praha
Ingredience
- 300 g vepřové kotlety
- 100 g klobása
- 50 g žampiony
- 1 lžíce steakové koření
- olej podle potřeby
- 3 lžíce kečup
- sůl a pepř podle chuti
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Vepřové kotlety opláchneme, osušíme, nakrájíme na plátky, naklepeme a posypeme steakovým kořením.
-
Na teflonové pánvi rozpálíme menší množství oleje a maso zprudka po obou stranách opečeme.
-
Pak kotlety vyjmeme, do pánve dáme plátky žampionů, klobásu nakrájenou na kolečka a orestujeme. Nakonec přidáme kečup, dochutíme solí a špetkou pepře. Vrátíme opečené kotlety, prohřejeme a podáváme.