Reklama
Tatranské kotlety
Fotogalerie:

Tatranské kotlety

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Zapečené kotlety jsou hned hotové a všichni si na nich pochutnají. Když k nim připravíš čerstvý salát, moc si pochutnáš.
Jana Dvořáková, Hradec Králové

Ingredience

  • 4 kotlety vepřové
  • 4 plátky šunka
  • lečo sterilizované
  • 4 plátky slanina anglická
  • 100 g sýr
  • 150 ml smetana

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

98 Kč

Postup přípravy

  1. Kotlety zlehka naklepeme a okraje nařízneme. Osolíme, opepříme a na každou kotletu položíme plátek anglické slaniny, šunky a velkou lžíci leča. Takto připravené kotlety dáme na pekáček, posypeme je strouhaným eidamem, zalijeme smetanou.Pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 45 minut. Jako příloha je dobrá bramborová kaše, hranolky nebo americké brambory. Místo slaniny můžeme použít jen více kuřecí šunky.

Pošli recept! 8/2007 (18.7.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Haráq usbau

Haráq usbau

Osmažený chleba podáváme k čočce. Jana Al Bunniová, Praha
Všehochuť /21.03.14
Souvlaki s tzatziki

Souvlaki s tzatziki

Na této dobrotě jsme si pochutnávali při řecké dovolené. Kdykoli souvlaki připravím ...
Všehochuť /23.06.13
Sýrový koláč

Sýrový koláč

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /15.04.19
Plněná roláda s meruňkami a brusinkovou omáčkou

Plněná roláda s meruňkami a brusinkovou omáčkou

Tato naprosto dokonalá lahůdka pochází z kuchařské knihy našich švédských přátel.
...
Všehochuť /25.08.11
Rybí filé po tyrolsu

Rybí filé po tyrolsu

Ochutnala jsem ho poprvé na dovolené.
Pavla Csejteyová, Mutěnice
Všehochuť /05.01.09
Zapečené noky s mletým masem a listovým špenátem

Zapečené noky s mletým masem a listovým špenátem

Zapečené noky s mletým masem a listovým špenátem.

Tereza Bradáčová, Hradec Králové

...
Všehochuť /08.08.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu