Reklama
Taco shells s masovou směsí
Fotogalerie:

Taco shells s masovou směsí

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Tyto kukuřičné placky taco mají tvar mušlí.

Kateřina Likárková, Hradec Králové

Ingredience

  • 2 lžíce oleje
  • 2 cibule
  • 50 g anglické slaniny
  • 300 g kuřecích prsíček
  • 1-2 feferonky
  • 150 ml kečupu
  • 400 g fazolí ve slaném nálevu
  • špetka soli a oregana
  • podle chuti česnek
  • 1 balení kukuřičných taco shells
  • 1 ledový salát

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a slaninu, přidáme plátky masa a nasekané feferonky.
    Opečeme, podlijeme, přidáme kečup a dusíme, až je maso měkké. Vmícháme nakrájenou cibulovou nať, scezené fazole, podle chuti osolíme, dochutíme utřeným česnekem a oreganem.

  2. Směs krátce povaříme a pak necháme vychladnout. Do každé kukuřičné taco mušle vložíme
    list ledového salátu a naplníme masovo-fazolovou směsí.

Pošli recept! 6/2016 (2.5.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Halušky se žampiony a smetanou

Halušky se žampiony a smetanou

Jana Remková, Orlová-Lutyně
Všehochuť /30.01.18
Toki pompos

Toki pompos

Čti pompoš, je to maďarský sytý slaný koláč.

Marie Kratochvílová, Praha

Všehochuť /08.12.15
Stromboli

Stromboli

Pojmenování dostalo podle italské sopky - podobně jako láva i náplň z uzené mozzarelly ...

Všehochuť /22.06.12
Mořské plody po italsku

Mořské plody po italsku

Rychlé a krásně pikantní.

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Všehochuť /05.05.17
Scones se švestkovými povidly

Scones se švestkovými povidly

Výborné anglické bochánky k čaji.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Všehochuť /09.04.12
Mravenci na stromě

Mravenci na stromě

Taštičky mají původ v čínské kuchyni.

Hana Šťastná, Praha

Všehochuť /06.02.16
 

Nejnovější

Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...
Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
Rozinková bábovka

Rozinková bábovka

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /01.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama