Reklama
Švédský mrkvový salát
Fotogalerie:

Švédský mrkvový salát

Věra Korkischová

Říčany
Kombinace mrkve, rozinek a ananasu je nečekaně lahodná.
Věra Korkischová, Říčany

Ingredience

  • 6 ks mrkve
  • hrst rozinky
  • 1 ananasový kompot

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Šťávu z kompotu slijeme do misky. Přidáme rozinky a necháme je ve šťávě nabobtnat.
  2. Omytou a oškrábanou mrkev nastrouháme najemno. V míse smícháme strouhanou mrkev‚ kostky ananasu a šťávu s rozinkami. Pokud je třeba‚ můžeme dolít trošku vody. Není potřeba přislazovat.
  3. Salát necháme odležet. Podáváme vychlazený.

    TIP:
    Přidej hrst oříšků či slunečnicových semínek.

Pošli recept! 11/2011 (4.10.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jehněčí na karí

Jehněčí na karí

Vladimír Bruna, Praha
Všehochuť /05.03.18
Řecké mleté biftečky

Řecké mleté biftečky

Mletým masem se rodině vždy zavděčím.

Jan Šulc, Kladno

Všehochuť /03.11.16
Rybí polévka

Rybí polévka

Tamara Erbenová, Most

Všehochuť /22.11.17
Kuře à la bažant

Kuře à la bažant

Markéta Kyselová, Praha

Všehochuť /23.02.18
Italský salát

Italský salát

Ochutnej vynikající osvěžující svačinku.
Nikola Bilová, Rybí
Všehochuť /22.03.10
Bulharské zelí

Bulharské zelí

Je to naše oblíbené rodinné jídlo.
Jitka Cestrová,
Františkov n. ...
Všehochuť /13.01.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu