Reklama
Španělská paella
Fotogalerie:

Španělská paella

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Moje osudová láska.

Eva Lišková, Benešov

Ingredience

  • 3 kuřecí prsa
  • 3 lžíce olej
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • 1 lžička kurkuma
  • 1 hrnek rýže
  • 1,5 hrnku drůbeží vývar
  • sůl a pepř podle chuti
  • 2 rajčata
  • 1/2 žluté a červené papriky
  • 1 hrst mražený hrášek
  • 1 klobáza chorizo

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

180 Kč

Postup přípravy

  1. Maso pokrájíme na kousky. Ve větší pánvi s poklicí opečeme na oleji pokrájené maso. Přidáme pokrájenou cibuli, česnek, kurkumu a osmahneme. Vsypeme rýži, promícháme a zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme a přikryjeme poklicí. 

  2. Rajčata spaříme, oloupeme a pokrájíme. Spolu s paprikou a hráškem vmícháme do rýže. Zakryté vaříme asi 20 minut. Nakonec přidáme nakrájené chorizo.

Pošli recept! 5/2015 (7.4.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tvarohový dort s piškoty

Tvarohový dort s piškoty

Eva Přecechtělová, Chropyně
Všehochuť /03.06.18
Tagliolini s italským pestem

Tagliolini s italským pestem

Domácí pesto rozhodně stojí za tu trochu námahy.

Miroslava Krátká, Plzeň

Všehochuť /09.10.15
Hovězí guláš

Hovězí guláš

Pokud maso dusíš dlouho, dej do hrnce špetku sody, maso pak rychleji změkne.
Radka ...
Všehochuť /30.08.11
Indická hrachovka

Indická hrachovka

Pravá indická polévka s velmi nevšední chutí.
Lucie Hrochová, Chlumec nad Cidlinou
...
Všehochuť /14.07.12
Cibulový piroh

Cibulový piroh

Těsto s majonézou je opravdová lahůdka.

Lída  Holubová, Pelhřimov

Všehochuť /08.04.17
Citronové tiramisu

Citronové tiramisu

Úžasná variace skvělé klasiky.

Eliška Kajetánová, Plzeň

Všehochuť /02.09.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama