Reklama
Spaghetti frito verdura
Fotogalerie:

Spaghetti frito verdura

Stanislava Hrbáčková
Stanislava Hrbáčková
Přeštice

Trocha námahy bude stát za to!

Stanislava Hrbáčková, Přeštice

Ingredience

  • 1 ks lilek
  • 1 ks brokolice
  • 1 balení špagety
  • hladká mouka
  • olivový olej
  • česnek
  • konzervovaná rajčeta

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Lilek nakrájíme na kolečka, dáme do cedníku a prosolíme aby pustil vodu. Mezi tím rozebereme brokolici na růžičky, prolijeme vařící vodou a necháme okapat.
  2. Dáme vařit vodu na špagety a mezitím, co pracujeme se zeleninou, špagety uvaříme. Brokolici osolíme, zaprášíme hladkou moukou a zprudka orestujeme na olivovém oleji. Lilek osušíme, obalíme z každé strany v mouce a také zprudka orestujeme.
  3. Nasekáme 6 stroužků česneku, které na pánvi krátce orestujeme na olivovém oleji, přidáme uvařené špagety, brokolici, lilek nakrájený na čtvrtky a konzervu loupaných sekaných rajčat. Krátce prohřejeme a podáváme.  
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Balkánské souvlaki

Balkánské souvlaki

Podávej se sklenicí dobrého vína. Otto Plášek, Brno
Všehochuť /23.07.13
Osvěžující ovocná dřeň

Osvěžující ovocná dřeň

Zdena Svobodová, Frenštát

Všehochuť /22.05.18
Exotická směs

Exotická směs

Vyzkoušej maso na medu a rozinkách!
Gabriela Kerberová, Rychnov n. Kněžnou
Všehochuť /02.07.09
Domácí pařížský salát
Všehochuť /03.02.20
Masové jednohubky s mozzarellou a bazalkou

Masové jednohubky s mozzarellou a bazalkou

V létě se snažím mít v lednici vždycky něco v záloze, protože je ...
Všehochuť /17.12.10
Voňavé kotletky

Voňavé kotletky

Radek Světinský, Most

Všehochuť /01.07.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu