Reklama
Špagety po thajsku
Fotogalerie:

Špagety po thajsku

Ljudmyla Golda

Tábor
Zeleninová směs dodá těstovinám říz.
Ljudmyla Golda, Tábor

Ingredience

  • 400 g kuřecí prsa
  • 2 lilek
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 2 paprika
  • 1 rajčata
  • sůl
  • olej olivový
  • omáčka sojová
  • česnek
  • 1–2 lžíce moučka bramborová
  • 1 balíček špagety

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na tenké nudličky‚ přidáme prolisovaný česnek a sójovou omáč­ku. Vše promícháme a ne­chá­me 5 minut uležet.
  2. Zeleninu nakrájíme. V pán­­­­vi orestujeme ma­so, přidáme lilek‚ mrkev‚ ci­buli‚ papriku a rajče.
  3. Bramborovou moučku rozmícháme ve troše vody a povaříme ve směsi.
  4. Uvaříme špagety a na ta­lí­ři poklademe hotovou směsí masa a zeleniny.

Pošli recept! 1/2009 (10.12.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lilkové lasagne

Lilkové lasagne

Zkus lasagne bez těstovin, uvidíš, že si je zamiluješ víc než ty klasické. Jana ...
Všehochuť /27.08.17
Domácí hamburger

Domácí hamburger

Mnohem lepší než z fast foodu.

Gabriela Nejedlá, Milevsko

Všehochuť /21.10.16
Losos à la Capri s brambory

Losos à la Capri s brambory

Pro labužníky

Jindra Setřelová, Ostrov


Všehochuť /19.12.18
Thajské kuře s kokosovým mlékem

Thajské kuře s kokosovým mlékem

Oblíbila jsem si thajskou kuchyni hlavně proto, že  umí skvěle sladit všechny chutě...

Všehochuť /15.02.15
Maurské kousky

Maurské kousky

Použít lze libovolný druh masa.

Dana Čermáková, Beroun

Všehochuť /24.09.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu