Reklama
Špagety po thajsku
Fotogalerie:

Špagety po thajsku

Ljudmyla Golda

Tábor
Zeleninová směs dodá těstovinám říz.
Ljudmyla Golda, Tábor

Ingredience

  • 400 g kuřecí prsa
  • 2 lilek
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 2 paprika
  • 1 rajčata
  • sůl
  • olej olivový
  • omáčka sojová
  • česnek
  • 1–2 lžíce moučka bramborová
  • 1 balíček špagety

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na tenké nudličky‚ přidáme prolisovaný česnek a sójovou omáč­ku. Vše promícháme a ne­chá­me 5 minut uležet.
  2. Zeleninu nakrájíme. V pán­­­­vi orestujeme ma­so, přidáme lilek‚ mrkev‚ ci­buli‚ papriku a rajče.
  3. Bramborovou moučku rozmícháme ve troše vody a povaříme ve směsi.
  4. Uvaříme špagety a na ta­lí­ři poklademe hotovou směsí masa a zeleniny.

Pošli recept! 1/2009 (10.12.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Škvarkové pagáče

Škvarkové pagáče

Elena Ortová, Nové Strašecí
Všehochuť /07.02.18
Daňčí panenka Wellington

Daňčí panenka Wellington

Trocha práce vyváží dokonalý chuťový zážitek.

Veronika Čiperová, Týn nad Vltavou

Všehochuť /13.10.14
Rýžové nudle s krůtím a olivami

Rýžové nudle s krůtím a olivami

Tento recept jsem získala od známých z Arménie a jídlo mělo u nás doma velký ...

Všehochuť /22.04.17
Tenká pizza na plech

Tenká pizza na plech

Dávám přednost tenkému těstu.

Monika Klímová, Moravský Krumlov

Všehochuť /16.04.16
Anglický plněný věnec

Anglický plněný věnec

Lahodný dezert k odpolednímu čaji, který jen potvrzuje, že i ...
Všehochuť /30.07.10
Maurské kousky

Maurské kousky

Použít lze libovolný druh masa.

Dana Čermáková, Beroun

Všehochuť /24.09.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu