Reklama
Slovinská nostalgie
Fotogalerie:

Slovinská nostalgie

Kateřina Gajová
Kateřina Gajová
Brno

Ideální je ovčí sýr feta a kukuřičný chléb.

Kateřina Gajová, Brno

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 paprika
  • 4 plátky kukuřičký chléb nebo ciabatta
  • 4 sušená rajčata naložená v oleji
  • 75 g balkánský sýr
  • 1 lžíce čerstvé oregano
  • pár lístků bazalka
  • 1–2 lžíce olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Papriku rozčtvrtíme‚ pečivo navlhčíme z obou stran vodou a vše ogrilujeme. Papriku nakrájíme na proužky‚ rajčata na menší kostičky a sýr rozdrobíme na větší kusy. Vše smícháme s jemně posekanými bylinkami a olejem. Tuto směs navršíme na připravené „bruschetty“.

Pošli recept! 8/2012 (2.7.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Gemerské kuličky

Gemerské kuličky

Gemer je kraj na jihu středního Slovenska. Jaroslava Ferenczová, Havířov
Všehochuť /09.05.13
Roláda s uzeným

Roláda s uzeným

Podáváme s chlebem a kyselými okurkami.

Katka Žáčková, Přerov

Všehochuť /25.10.16
Rukolový salát

Rukolový salát

V jednoduchosti se skrývá pravý požitek.

Stanislav Holínek, Vrchlabí

Všehochuť /12.04.17
Kuřecí směs s houbami

Kuřecí směs s houbami

Aleš Crhák, Beroun

Všehochuť /28.02.19
Tyrolské kotlety

Tyrolské kotlety

Kotlety podávané na směsi šunky, okurek a smetany.

Hana Šupková, Ostrava

Všehochuť /12.04.15
Brambory na řecký způsob

Brambory na řecký způsob

K tomu, abych si pochutnala, maso vůbec nepotřebuji. Stačí mi zelenina, kousek sýra ...
Všehochuť /04.09.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama