Reklama
Slovenská nádivka
Fotogalerie:

Slovenská nádivka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Takto vyrobím víc nádivky, než se vejde třeba do kuřete.
Mária Dudová, Odolena Voda

Ingredience

  • prášek do pečiva
  • 2 cibule
  • 10 rohlíky
  • 10 vejce
  • olej
  • 600 g maso vepřové-játra

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli a játra nasekáme a zapražíme na oleji. Necháme vychladnout. Rohlíky nakrájíme na malé kousky a dáme do mísy. Na ně vylijeme vajíčka, vychlazená játra, sůl, prášek do pečiva a všechno společně promícháme. Směs dáme do mikrotenových sáčků, uzavřeme nití a vaříme 15 minut z každé strany. Pak necháme nádivku trochu vychladnout. Vyndáme ji ze sáčku, nakrájíme a podáváme.

Pošli recept! 12/2007 (14.11.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kachna na asijský způsob

Kachna na asijský způsob

Je mírně pikantní, se zeleninou se skvěle doplňuje. Blanka Jirásková, Tachov
Všehochuť /23.09.13
Indické vepřové

Indické vepřové

Výrazná chuť kari ve spojení s lahodně nasládlou masovou směsí donutí i pravého Inda ...

Všehochuť /30.05.12
Houbové lasagne

Houbové lasagne

Poprvé jsem je ochutnala při cestách po severní Itálii. Do receptu jsem sice zamíchala ...
Všehochuť /22.06.13
Pirohy plněné lečem

Pirohy plněné lečem

Podle receptu

Dariny Záhorkové z Plzně

Všehochuť /22.06.19
Citronové krevety s basmati rýží

Citronové krevety s basmati rýží

Je to varianta rizota, ale krevety pokrmu dodají docela jinou chuť.

Karel Marek,...

Všehochuť /04.05.17
Indické kuře s opečenou zeleninkou

Indické kuře s opečenou zeleninkou

Indickou kuchyni jsem si zamilovala, je velice rozmanitá a voní nejrůznějším ...
Všehochuť /26.05.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu