Reklama
Slezinka na maďarský způsob
Fotogalerie:

Slezinka na maďarský způsob

Božena Kolářová

Pouště

Vnitřností se neboj, dobře upravené jsou výborné.

Božena Kolářová, Pouště

Ingredience

  • 200 g vepřová slezinka
  • 4 lžíce olej
  • 1 cibule
  • trocha masového vývaru
  • 1 konzerva fazole v rajském protlaku
  • 1 chilli paprička
  • špetka pepře, soli a oregana

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Slezinu odblaníme, nakrájíme na plátky a osmažíme na cibuli. Podlijeme vývarem a dusíme asi 30 minut. Přidáme fazole, papričku, osolíme a chvíli podusíme.

  2. Před koncem ještě dochutíme kořením. Podáváme s těstovinami.

Pošli recept! 6/2013 (6.5.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Losos à la Capri s brambory

Losos à la Capri s brambory

Pro labužníky Jindra Setřelová, Ostrov
Všehochuť /19.12.18
Osvěžující řecký salát

Osvěžující řecký salát

Tento salát zasytí a nepřibereš po něm.
Anežka Marelová,
Frýdlant nad...
Všehochuť /20.10.10
Mahi mahi v rajčatové marinádě

Mahi mahi v rajčatové marinádě

Mahi mahi, je rybou, která u nás není příliš běžná. Chutí se podobá spíše ...

Všehochuť /10.01.13
Thajská směs

Thajská směs

Nejlépe nám chutná s vařenou rýží.
Hana Pulingerová, Příbram
Všehochuť /26.10.11
Vánoční „pupáky“

Vánoční „pupáky“

Vyzkoušej specialitu z jižního Slovenska.
Elena Krásová, Praha
Všehochuť /21.12.12
Jednoduchá a rychlá pizza

Jednoduchá a rychlá pizza

Snažím se, aby byla vypečená dokřupava.

Peter Smolinský, Šaštín-Stráže

Všehochuť /18.09.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu