Reklama
Seychelská polévka
Fotogalerie:

Seychelská polévka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Jednoduchý recept ze zahraniční dovolené využívám často.
Eva Horká,Šumperk

Ingredience

  • mrkev
  • kari
  • pepř
  • 1/4 kuře
  • cibule
  • hrášek sterilizovaný
  • sůl
  • česnek
  • nudle rýžové

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Kuře důkladně omyjeme. Vložíme ho do osolené vroucí vody. Přidáme cibuli a pozvolna vaříme 40 minut. Do vývaru přidáme na kousky pokrájenou zeleninu a nudle. Pokud máme rádi v polévce maso, přidáme kousky vařeného kuřete. Jinak z masa uděláme salát nebo ho sníme s omáčkou. Vše dochutíme solí, pepřem a kari kořením.

Pošli recept! 6/2007 (16.5.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špagetový  dort

Špagetový dort

Špagetový zákusek jistě překvapí tvoji rodinu i přátele. Do sýrové náplně...
Všehochuť /07.10.11
Paella Valenciana

Paella Valenciana

Ozdobíme citronem a servírujeme přímo v pánvi.

Lucie Kirschnerová, Praha

Všehochuť /24.04.16
Maďarská zelná polévka

Maďarská zelná polévka

Každý rok navštěvujeme maďarské lázně a nemůžeme si vynachválit jak termální ...
Všehochuť /20.08.08
Florentské polpety

Florentské polpety

Je to italská varianta kuliček z mletého masa‚ jejichž příprava nezabere tolik ...
Všehochuť /16.07.12
Tajga s bramboráčky

Tajga s bramboráčky

Je to prostě ‚‚žrádýlko‘‘, jinak se to říct nedá.

Jana Janečková, Duchcov

Všehochuť /10.05.13
Japonský losos

Japonský losos

Nemáš-li vločky nori, rozemni v ruce nori na přípravu sushi.
Kateřina Gajová, Brno
Všehochuť /21.06.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu