Reklama
Reklama
Rychlá čína
Fotogalerie:

Rychlá čína

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Pro děti vynech chilli

Podle receptu Lenky Rohkové z Berouna


Ingredience

  • 600 g vepřového plecka
  • 3 lžíce oleje
  • 2 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 1/4 celeru
  • 1/2 cukety
  • 1/2 pórku
  • 2 lžičky kukuřičného škrobu
  • dle chuti sůl, pepř a chilli koření
  • 3 barevné papriky
  • dle chuti sójová omáčka
  • petrželkana ozdobu

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

130 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Maso nakrájíme na nudličky a zprudka je opečeme na rozpáleném oleji.

  2. krok2

    Maso necháme zatáhnout a pak vsypeme nadrobno pokrájenou cibuli, na plátky nasekaný česnek a postupně přidáváme na nudličky nakrájený celer, cuketu a pórek.

  3. Za občasného míchání necháme opékat, pak přilijeme škrob rozmíchaný v trošce vody, dle potřeby směs podléváme vodou a pak vše osolíme i opepříme.

  4. Nakonec ochutíme chilli kořením. Vmícháme na proužky nakrájené papriky a zakápneme sójovou omáčkou.

  5. Před podáváním posypeme čerstvou petrželkou. Servírujeme s rýží.

Pošli recept! - Speciál - Expres recepty (18.9.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cibulačka

Cibulačka

Víš, jak je cibule zdravá? Pro mě to dřív byla jen zelenina, po které mi páchne z úst....
Všehochuť /11.08.08
Maďarská zelňačka

Maďarská zelňačka

Výborná a vydatná zelňačka.
Marcela Kaněrová, Náchod
Všehochuť /08.07.12
Svíčková po anglicku

Svíčková po anglicku

Podáváme s volským okem.

Květa Šindelářová, Praha

Všehochuť /30.11.14
Nilský okoun „Malaysia“

Nilský okoun „Malaysia“

Díky koření z brambor má maso pikantní chuť. Otto Plášek, Brno
Všehochuť /06.12.15
Madisonské mosty

Madisonské mosty

Ke kávě nebo čaji je to výborný zákusek.
Hana Bílá, České Budějovice
Všehochuť /17.12.10
Galetka z rebarbory a jahod

Galetka z rebarbory a jahod

Peče se při 160 °C asi půl hodiny.

Adriana Veselá, Čáslav

Všehochuť /02.06.17
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama