Reklama
Rybí filé po tyrolsu
Fotogalerie:

Rybí filé po tyrolsu

Pavla Csejteyová

Mutěnice
Ochutnala jsem ho poprvé na dovolené.
Pavla Csejteyová, Mutěnice

Ingredience

  • 50 g olej
  • 100 ml víno bílé
  • 5 vejce
  • 250 g rajčata
  • 50 g tuk ztužený
  • petržel
  • citronová šťáva
  • muškátový květ
  • 100 g sýr eidam
  • 750 g rybí filé

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Částečně rozmrazené filé osolíme, opepříme a opečeme doměkka. Do vytřeného pekáčku vložíme rybu, po­klademe plátky spaře­ných rajčat a zalijeme zálivkou.
  2. Tu připravíme z roz­šle­ha­ných vajec s vínem, strouhaným sý­rem, muškátem a solí. Pe­čeme, až zálivka ztuhne. Porce na talíři ještě posypeme pažitkou.

Pošli recept! 11/2008 (15.10.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát z kapustiček

Salát z kapustiček

Kapusta je výborný zdroj vitaminů. Božena Kolářová, Pouště
Všehochuť /06.02.16
Zelný štrúdl s uzeným masem

Zelný štrúdl s uzeným masem

Tento recept jsem se naučila při svém pobytu v Německu. Je rychlý a chutný.
...
Všehochuť /21.01.09
Indické khičri

Indické khičri

Fazole mungo chutnají jako zelený hrášek.

Libor Velan, Bystřice pod Lopeníkem

Všehochuť /19.06.15
Balkánský mls

Balkánský mls

Při servírování salát ozdob olivami.

Lenka Bukáčková, Žďár nad Sázavou

...
Všehochuť /01.05.17
Švýcarské strubli

Švýcarské strubli

Brambůrky nekupuji, tohle je lepší chroupání.

Kateřina Savková, Praha

Všehochuť /18.08.15
Dort z domácího chleba

Dort z domácího chleba

Hotový ozdob zeleninou podle chuti a fantazie.
Radka Jalovecká, Nový Bor
Všehochuť /07.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu