Reklama
Rybí filé po tyrolsu
Fotogalerie:

Rybí filé po tyrolsu

Pavla Csejteyová

Mutěnice
Ochutnala jsem ho poprvé na dovolené.
Pavla Csejteyová, Mutěnice

Ingredience

  • 50 g olej
  • 100 ml víno bílé
  • 5 vejce
  • 250 g rajčata
  • 50 g tuk ztužený
  • petržel
  • citronová šťáva
  • muškátový květ
  • 100 g sýr eidam
  • 750 g rybí filé

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Částečně rozmrazené filé osolíme, opepříme a opečeme doměkka. Do vytřeného pekáčku vložíme rybu, po­klademe plátky spaře­ných rajčat a zalijeme zálivkou.
  2. Tu připravíme z roz­šle­ha­ných vajec s vínem, strouhaným sý­rem, muškátem a solí. Pe­čeme, až zálivka ztuhne. Porce na talíři ještě posypeme pažitkou.

Pošli recept! 11/2008 (15.10.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Banánová chimichanga s čokoládou

Banánová chimichanga s čokoládou

Jak málo stačí k přípravě skvělého zákusku. Andrea Janáková, Polička
Všehochuť /22.07.17
Ljutenica – paprikový perkelt

Ljutenica – paprikový perkelt

Obsahuje samé dobré věci a je krásně barevný.

Ivana Černá, Praha

Všehochuť /27.09.13
Středomořské těstoviny

Středomořské těstoviny

Čerstvé bylinky jsou nejlepší.

Karolína Nečasová, Kladno

Všehochuť /05.07.17
Cuketová nádivka

Cuketová nádivka

Celá rodina si oblíbila toto velmi jednoduché zeleninové jídlo.
Helena Vebrová, Kolín...
Všehochuť /17.09.09
Zapékaná čekanka

Zapékaná čekanka

Poprvé jsem tuto dobrotu ochutnala u přátel v Holandsku. Říkají tomu čikori. Čekanka je...
Všehochuť /13.08.08
Slezský bigos

Slezský bigos

Posílám Vám náš rodinný recept, původně pocházející z Polska.

Pavla Ziembová, ...

Všehochuť /26.07.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu