Reklama
Řecké maso
Fotogalerie:

Řecké maso

Blažena Bolková

Horní Tošanovice
Maso se skvělou omáčkou chutná s pečivem i bramborákem.
Blažena Bolková, Horní Tošanovice

Ingredience

  • 500 g kýta
  • 4 stroužky česnek
  • worcesterská omáčka
  • 200 g kečup

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na kostičky, pokapeme olejem a přidáme drcený česnek. Necháme ho v lednici uležet. Osmažíme, osolíme‚ zakápneme worcesterskou nebo sójovou omáčkou‚ opeříme. Přilijeme kunovjanku‚ vložíme do trouby a pod pokličkou dusíme doměkka asi 20 minut 3. Můžeme přidat nakrájené žampiony. Hotové zalijeme ostrým kečupem a promícháme. Podáváme s chlebem nebo v bramboráku.

Pošli recept! 5/2008 (16.4.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bezinkové šampaňské

Bezinkové šampaňské

Jana Šímová, Mariánské Lázně
Všehochuť /04.04.18
Rakouské vafle

Rakouské vafle

Mají výraznou chuť a jsou dobré
i samotné.
Veronika Svitáková, Liberec
Všehochuť /04.09.09
Francouzské jardiniére

Francouzské jardiniére

Mám ráda nové recepty. Některé jídlo vyzkouším jen jednou, jiné stojí za to zopakovat...
Všehochuť /19.04.13
Domácí paštika s brusinkami

Domácí paštika s brusinkami

Už nikdy nechci kupovanou paštiku. Ta domácí je jednička‚ navíc je její příprava ...
Všehochuť /14.07.12
Německý bramborový salát

Německý bramborový salát

Jestli ho neznáš, vyzkoušej.

Denisa Durdíková, Humpolec

Všehochuť /11.05.13
Krekrové dortíčky

Krekrové dortíčky

Vypadají slavnostně a určitě neurazí žádnou návštěvu.
Kamila Volná, Ostrava
...
Všehochuť /07.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu