Reklama
Rajčatové čatní
Fotogalerie:

Rajčatové čatní

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Toto čatní je lahoda.
Tomáš Líbal, Mladá Boleslav

Ingredience

  • 2 celé skořice
  • 500 g jablka
  • 2 lžičky nové koření
  • 1 lžička koriandr
  • 750 g zelená rajčata
  • 250 g cibule
  • 500 g cukr krupice
  • 2 lžičky pepř
  • 1 lžička sůl
  • 2 ks chilli
  • šťáva ze 2 citrón
  • 1 lžička hřebíček
  • 125 g rozinky
  • 250 ml ocet ovocný
  • 2 lžíce semínka hořčičná

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Rajčata a jablka nakrájíme nahrubo. Rajčata, cibuli a sůl 20 minut pomalu vaříme. Přidáme rozinky, cukr, ocet, citronovou šťávu a sáček s kořením (vyrob z gázy). Vaříme 30 min. Tekutina se odpaří a směs zhoustne. Přidáme hořčič. semínka a chilli, promícháme, naplníme do sklenic a uzavřeme.

Pošli recept! 8/2007 (18.7.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Thajská polévka s nudlemi

Thajská polévka s nudlemi

Servíruj ji ve stylových miskách. Lucie Škorpíková, Praha
Všehochuť /09.11.10
Italský koláč s ricottou

Italský koláč s ricottou

Hotový koláč necháme vychladnout a před podáváním můžeme ještě pocukrovat.

Alice ...

Všehochuť /22.02.17
Domácí pěna z kuřecích jater

Domácí pěna z kuřecích jater

Podle receptu

Šárky Raškové ze Sokolova

Všehochuť /26.05.18
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Když máš chuť zhřešit, dej si můj likér.
Lucie Naivertová, Ostrava-Výškovice
Všehochuť /07.10.11
Smažená vejce po thajsku

Smažená vejce po thajsku

Thajci přidávají chilli koření úplně do všeho.

Magdalena Králová, Trutnov

Všehochuť /11.04.16
Bábovka Ekvádor

Bábovka Ekvádor

Upeč si jednoduchý moučník bez vážení!
Jana Paredesová, Praha
Všehochuť /04.09.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu