Reklama
Rajčatové bruschetty
Fotogalerie:

Rajčatové bruschetty

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu

Nely Hudečkové z Českého Krumlova

Ingredience

  • 100 ml olivového oleje
  • 2 stroužky česneku
  • podle potřeby sůl
  • 1/2 lžičky provensálských bylinek
  • 1/2 lžičky sušeného medvědího česneku
  • 8 malých baget
  • 6–8 rajčat
  • 1 mozzarella
  • několik lístků bazalky
  • dle potřeby sůl a pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

110 Kč

Postup přípravy

  1. Olivový olej prošleháme s drceným česnekem, solí a bylinkami.

  2. Bagety podélně rozkrojíme a vnitřní stranu potřeme ochuceným olejem. Pečivo ogrilujeme dokřupava a zatím připravíme rajčata.

  3. Nakrájíme je na malé kostičky spolu s mozzarellou, přidáme nadrobno posekanou bazalku, sůl, pepř a směs promícháme.

  4. Na ogrilované bagetky naneseme rajčatovou směs a ihned podáváme.

Pošli recept! - Speciál - Léto (20.6.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí stehna Magyaros

Kuřecí stehna Magyaros

Kuře po maďarsku. Otto Plášek, Brno
Všehochuť /26.05.15
Plněné kuřecí krky

Plněné kuřecí krky

Vaříme je na mírném plameni.

Dana Hlošková, Kroměříž

Všehochuť /06.08.17
Německý bramborový salát

Německý bramborový salát

Jestli ho neznáš, vyzkoušej.

Denisa Durdíková, Humpolec

Všehochuť /13.12.13
Bulharský salát

Bulharský salát

Je ještě barevnější, když použiješ dvě žlutá rajčata.

Sára Železná, Svitavy

Všehochuť /17.06.15
Rajčatová omáčka na těstoviny

Rajčatová omáčka na těstoviny

Nejraději používám penne.

Kateřina Marková, Brno

Všehochuť /19.09.13
Kuře Mexiko

Kuře Mexiko

Připrav si podle mého receptu dobrý oběd.
Pavel Vybíral, Pavlovice u Přerova
Všehochuť /13.11.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu