Reklama
Pórek po francouzsku
Fotogalerie:

Pórek po francouzsku

Alena Páclová

Náchod

S touto zálivkou je tahle rychlovka opravdu vynikající.

Alena Páclová, Náchod

Ingredience

  • 1 pórek
  • 1 cibule
  • 1 citron
  • 3/4 šálku olivový olej
  • trocha soli
  • trocha vegety
  • podle chuti provensálské koření

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Pórek nakrájíme na kolečka a dáme na pařák, aby trochu změkl. Mezitím připravíme nálev: nakrájíme cibuli najemno a dáme do hrnečku. Vymačkáme citron a šťávu nalijeme na cibuli. Přidáme olivový olej, trochu soli, vegety, provensálského koření a vše dobře zamícháme.

  2. Pórek rozdělíme na talíře  a přelijeme cibulovou směsí. Podáváme s chlebem.

Pošli recept! - Speciál - Recepty ze světa (16.4.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Francouzská se žampiony

Francouzská se žampiony

Nech se inspirovat a připrav si lehkou polévku plnou vůní a jemné chuti zeleniny. Klára ...
Všehochuť /31.10.12
Kafta zapečená s bramborem

Kafta zapečená s bramborem

Arabové umí upravovat mleté maso snad na sto způsobů. Vyzkoušej ten můj.

Jana ...

Všehochuť /08.11.16
Francouzský quiche

Francouzský quiche

Náš nejoblíbenější slaný koláč.
Markéta Stolfová, Paclavice
Všehochuť /20.10.09
Velikonoční kanapky

Velikonoční kanapky

Daniela Koulová, Vsetín

Všehochuť /19.03.20
Slovenské šúlance

Slovenské šúlance

Jednoduché jídlo s mnoha podobami.

Kateřina Porubská, Dolinky, Slovensko

Všehochuť /04.10.13
Indické placky s rajčaty na cibulce

Indické placky s rajčaty na cibulce

Ideálně rychlá a zdravá večeře.

LEnka Endrlová, Havlíčkův Brod

Všehochuť /25.11.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu