Reklama
Reklama
Plněné kalamáry s koprovou omáčkou
Fotogalerie:

Plněné kalamáry s koprovou omáčkou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Milada Solánková, Praha

Ingredience

  • 100 g majonézy
  • 40 g mouky
  • 300 ml vody
  • 20 g zakysané smetany
  • 20 g kopru
  • 50 g kalamárů (na směs)
  • pár snítek petrželky
  • 1 stroužek česnek
  • 50 g mozzarelly
  • 100 g kalamárů (na plnění)
  • trocha oleje
  • 1 balení rukoly
  • 400 g cherry rajčátek
  • 1 citron

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Majonézu, mouku a vodu smícháme a vaříme do zhustnutí. Na konci varu přidáme nadrobno nasekaný kopr a kyselou smetanu.

  2. Těla kalamárů nakrájíme na drobné kostky, přidáme petrželku, česnek a orestujeme.

  3. Mozzarellu nakrájíme na malé kostky, které promícháme s usmaženou směsí. Plněné kalamáry opečeme na pánvi vytřené olejem.

  4. Po nich na pánvi osmahneme opláchnutou rukolu a cherry rajčátka.

  5. Kalamáry podáváme přelité koprovým dipem spolu se smaženou rukolou, rajčaty a čtvrtkou citronu.

Pošli recept! 7/2017 (15.6.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Široké nudle s hlívou, pórkem, kapustou a mozzarellou

Široké nudle s hlívou, pórkem, kapustou a mozzarellou

Nejchutnější jsou tagliatelle, ale měla jsem jen široké nudle s kurkumou – a taky ...
Všehochuť /24.04.17
Harula aneb bramborová bába

Harula aneb bramborová bába

Dá se péct v remosce, na plechu nebo smažit na pánvi nasucho či na oleji jako ...

Všehochuť /21.02.18
Mozaikové knedlíky

Mozaikové knedlíky

Když ti zbudou vařené brambory od oběda, určitě vyzkoušej tyto dobré knedlíky!
...
Všehochuť /31.05.10
Nudle s bramborami

Nudle s bramborami

Pečené brambory jsou mnohem chutnější než vařené.

Lenka Suchá, Ostrava

Všehochuť /01.07.16
Srbská proja

Srbská proja

Je to vlastně druh kukuřičného chleba. Hodí se k zelenině.
Darina Aleksijević, ...
Všehochuť /26.10.11
Halušky se žampiony a smetanou

Halušky se žampiony a smetanou

Jana Remková, Orlová-Lutyně
Všehochuť /30.01.18
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama