Reklama
Pangasius  v alobalu
Fotogalerie:

Pangasius v alobalu

Pavel Ryšavý

Frýdlant
Když se dám čas od času do vaření, sáhnu po tomto receptu.
Pavel Ryšavý, Frýdlant

Ingredience

  • 2 lžíce tuk na vymazání formy
  • 2 cibule
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • trocha koření na ryby
  • 500 g pangasia
  • 150 g maso uzené
  • 100 g sýr plátkový
  • 1 paprika
  • 1 rajčata
  • 1 konzerva žampiony

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Na tukem potřený alobal klademe plátky cibule, pak položíme rybu, osolíme, opepříme
    a okořeníme. Dále položíme plátky krkovičky, sýr, nakrájené rajče a papriku, nahoru dáme žampiony, které ještě posypeme kořením.
  2. Potom každý balíček zabalíme a položíme na plech. Pečeme zvolna asi 45 minut při
    180 °C. Hotové podáváme nejlépe s bramborovou kaší (nebo s novými bramborami) a oblohou z čerstvé zeleniny.

Pošli recept! 6/2009 (13.5.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kořeněné brambory

Kořeněné brambory

Ulož je do křupavého salátového pelíšku! Šárka Medáčková, Děčín
Všehochuť /06.03.09
Masová polévka se sýrem ze Saska

Masová polévka se sýrem ze Saska

Ochutnal jsem ji na návštěvě u kolegy a byla vynikající.
Zbyněk ...
Všehochuť /30.03.10
Domácí tortilly s masem

Domácí tortilly s masem

Ideální rychlá a přitom teplá večeře.

Ladislava Klemsová, Chomutov

Všehochuť /02.11.16
Tagliatelle s masovými koulemi

Tagliatelle s masovými koulemi

Vyzkoušej toto báječné italské jídlo.
Linda Kroupová, Prostějov
Všehochuť /01.09.13
Plněná rajčata

Plněná rajčata

Podávej je s chlebem, bramborem nebo jenom samotné.
Olga Burešová, Byšice
Všehochuť /16.07.12
Zapečené tortilly

Zapečené tortilly

Jak příjemné osvěžení zimního jídelníčku!
Libuše Hlaváčková, Brno
Všehochuť /27.01.09
 

Nejnovější

Vánoce zdravě: 3 tipy na vánoční cukroví, po kterém nepřiberete

Vánoce zdravě: 3 tipy na vánoční cukroví, po kterém nepřiberete

Přestože na Vánoce si chce každý dopřát dobré jídlo, kila cukru a tuku nejsou zrovna ...
Všehochuť /12.12.19
Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým

Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...

Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama