Reklama
Pangasius  v alobalu
Fotogalerie:

Pangasius v alobalu

Pavel Ryšavý

Frýdlant
Když se dám čas od času do vaření, sáhnu po tomto receptu.
Pavel Ryšavý, Frýdlant

Ingredience

  • 2 lžíce tuk na vymazání formy
  • 2 cibule
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • trocha koření na ryby
  • 500 g pangasia
  • 150 g maso uzené
  • 100 g sýr plátkový
  • 1 paprika
  • 1 rajčata
  • 1 konzerva žampiony

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Na tukem potřený alobal klademe plátky cibule, pak položíme rybu, osolíme, opepříme
    a okořeníme. Dále položíme plátky krkovičky, sýr, nakrájené rajče a papriku, nahoru dáme žampiony, které ještě posypeme kořením.
  2. Potom každý balíček zabalíme a položíme na plech. Pečeme zvolna asi 45 minut při
    180 °C. Hotové podáváme nejlépe s bramborovou kaší (nebo s novými bramborami) a oblohou z čerstvé zeleniny.

Pošli recept! 6/2009 (13.5.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Křidýlka Kentucky

Křidýlka Kentucky

Není to nic zdravého, ale syn by je jedl pořád. Zora Rambousková, Praha
Všehochuť /25.03.17
Tagliolini s italským pestem

Tagliolini s italským pestem

Domácí pesto rozhodně stojí za tu trochu námahy.

Miroslava Krátká, Plzeň

Všehochuť /09.10.15
Čočka na indický způsob

Čočka na indický způsob

Trochu pikantní, jak má správná indická kuchyně být.

Michaela Sychrová, Bruntál

Všehochuť /03.05.13
Kuřecí po senegalsku

Kuřecí po senegalsku

Je velmi šťavnaté a trošičku ostré, což máme doma rádi.

Halina Semorádová, ...

Všehochuť /09.07.16
Tortilla de patatas

Tortilla de patatas

Španělská tradiční bramborová placka.
Kristýna Dobrovodská, Praha
Všehochuť /04.08.11
Pizza salami

Pizza salami

Podle receptu Jitky Dlouhé z Prahy

Všehochuť /18.06.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu