Nutrie v marinádě
Fotogalerie:

Nutrie v marinádě

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Martina Antalová, Postřižín

Ingredience

  • 5 porcí nutrie (to je asi 1/2 nutrie)
  • 100 g másla
  • MARINÁDA:
  • 2 velké cibule
  • 5 stroužků česneku
  • 3 lžičky sladkého kečupu
  • 3 lžičky plnotučné hořčice
  • 1 lžička mleté papriky
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička mletého pepře
  • 120 ml oleje
  • 200 ml vody

Doba přípravy

Počet porcí

4-5

Orientační cena

320 Kč

Postup přípravy

  1. Pokrájenou cibuli a česnek promícháme se všemi surovinami, nalijeme do pekáče a přidáme porce masa. Pekáč necháme v lednici do druhého dne, aby maso nasáklo marinádou.

  2. Druhý den pekáč s masem přiklopíme, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme při 170 °C 2 hodiny.

  3. Potom pekáč odklopíme, na maso položíme plátky másla a dopečeme dozlatava.

  4. Jako přílohu podáváme vařené brambory nebo bramborové nočky.

Pošli recept! 10/2017 (4.9.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Německý bramborový salát

Německý bramborový salát

Jestli ho neznáš, vyzkoušej. Denisa Durdíková, Humpolec
Všehochuť /13.12.13
Taštičky s nádivkou

Taštičky s nádivkou

Jsou výborné k odpolednímu čaji.
Jakub Kašpar, Bludov
Všehochuť /19.10.10
Italské masové knedlíčky se špagetami

Italské masové knedlíčky se špagetami

Italská kuchyně je oblíbená a tímhle jídlem uděláte radost každému, kdo ji má rád.
...
Všehochuť /11.03.12
Toki pompos

Toki pompos

Čti pompoš, je to maďarský sytý slaný koláč.

Marie Kratochvílová, Praha

Všehochuť /08.12.15
Polévka Majiritsa

Polévka Majiritsa

Řecké Velikonoce

Pavla Kouřilová, Praha

Všehochuť /16.03.18
Úhoř po francouzsku

Úhoř po francouzsku

Lahodné úhoří masíčko je vynikající.

Dalibor Marounek, Roudnice

Všehochuť /20.04.15
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama