Reklama
Nudle s bambusovými výhonky
Fotogalerie:

Nudle s bambusovými výhonky

Martina Nečasová
Martina Nečasová
Rosice u Chrasti

Je to výborný rychlý recept inspirovaný čínskou kuchyní.

Martina Nečasová, Rosice u Chrasti

Ingredience

  • 1 balení čínské nudle nebo špagety
  • 500 g kuřecí prsa
  • 1/2 balíčku mražená zelenina na čínu
  • 1/2 lžičky koření na čínu
  • špetka nebo dle chuti kari koření
  • 1 větší strouhaná syrová mrkev
  • 1/4 skleničky bambusové výhonky ve slaném nálevu
  • 1/2 svazečku jarní cibulka
  • dle potřeby sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

85 Kč

Postup přípravy

  1. Nudle nebo špagety dáme vařit podle návodu.

  2. Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na nudličky. V pánvi rozpálíme olivový olej a na něm osmahneme jarní cibulku na větší kousky. Když zesklovatí, přidáme strouhanou mrkev, maso a vše restujeme asi 5 minut. Poté vložíme zeleninu, koření a podle potřeby osolíme a opepříme.

  3. Směs dusíme asi 10 minut. Ke konci přidáme bambusové výhonky, pečlivě proprané v horké vodě. Podáváme s nudlemi.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ravioly plněné kuřecími játry

Ravioly plněné kuřecími játry

Méně známá pochoutka. Anna Strašilová, Rohozec
Všehochuť /02.05.12
Bulharský džuveč

Bulharský džuveč

Nad tímto jižanským pokrmem se nedávno olizovala celá naše rozvětvená rodina.
Vasil ...
Všehochuť /05.12.08
Krevety s nudlemi

Krevety s nudlemi

Vynikající a přitom zdravé!
Jaruška Kollárová, Horní Bučice
Všehochuť /15.01.11
Australské placičky

Australské placičky

Jsou dobré a zdravé. Můžeš je mlsat úplně bez výčitek.
Marcela Vincenciová, ...
Všehochuť /25.08.11
Sýrovo-brokolicové pečenky

Sýrovo-brokolicové pečenky

Nejlepší je mlsat je jen tak, klidně i zastudena.

Světlana Malá, Znojmo

Všehochuť /15.04.17
Italské chlebíčky

Italské chlebíčky

Mažeme je jen tenkou vrstvou másla.

Lenka Pražáková, Sušice

Všehochuť /19.08.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu