Reklama
Nilský okoun „Malaysia“
Fotogalerie:

Nilský okoun „Malaysia“

Otto Plášek

Brno
Díky koření z brambor má maso pikantní chuť. Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 1 filet okoun nilský (200 g)
  • trocha soli
  • 1 citron
  • trocha oleje
  • 1 balení mražené ochucené brambory Country
  • kousek másla
  • 1 mražená zelenina Malaysia (Findus)

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Filet z okouna nakrájíme na porce asi 5 x 5 cm‚ posolíme‚ pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 2 hodiny odležet v chladu.

  2. Do pánve dáme nahřát  olej, přidáme mražené brambory s příchutí koření Country (tzv. americké). Po osmažení do takto ochuceného oleje vložíme okouna. Osmaženou rybu odložíme na ubrousek‚ aby odsál přebytečný tuk.

  3. Na oříšku másla krátce orestujeme zeleninovou směs Malaysia‚ kterou lehce osolíme a opepříme.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční recepty (19.11.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Piňa colada řezy

Piňa colada řezy

Chuť letních koktejlů mě inspirovala k této buchtě. Eva Navrátilová, Vlašim
Všehochuť /21.07.17
Kuřecí ‚‚ňahňa‘‘

Kuřecí ‚‚ňahňa‘‘

Na tomto kuřeti si pochutnáš ty i tvá rodina.
Jana Ivorová, Orlová
Všehochuť /21.07.12
Balkánský rýžový nákyp

Balkánský rýžový nákyp

Dá se jíst teplý i studený, nejlépe s čalamádou.

Svetlana Kravchenko, Ostrava

Všehochuť /23.09.13
Těstoviny Salsiccia

Těstoviny Salsiccia

Rychlý, nenáročný a chutný oběd.

Veronika Poláčková, Mýto

Všehochuť /16.11.12
Rösti se zeleninou

Rösti se zeleninou

Zeleninové rösti můžeš připravit také z petržele, fenyklu, cukety apod.

Lenka ...

Všehochuť /28.09.16
Spaghetti frito verdura

Spaghetti frito verdura

Trocha námahy bude stát za to!

Stanislava Hrbáčková, Přeštice

Všehochuť /09.06.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu