Reklama
Nilský okoun „Malaysia“
Fotogalerie:

Nilský okoun „Malaysia“

Otto Plášek

Brno
Díky koření z brambor má maso pikantní chuť. Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 1 filet okoun nilský (200 g)
  • trocha soli
  • 1 citron
  • trocha oleje
  • 1 balení mražené ochucené brambory Country
  • kousek másla
  • 1 mražená zelenina Malaysia (Findus)

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Filet z okouna nakrájíme na porce asi 5 x 5 cm‚ posolíme‚ pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 2 hodiny odležet v chladu.

  2. Do pánve dáme nahřát  olej, přidáme mražené brambory s příchutí koření Country (tzv. americké). Po osmažení do takto ochuceného oleje vložíme okouna. Osmaženou rybu odložíme na ubrousek‚ aby odsál přebytečný tuk.

  3. Na oříšku másla krátce orestujeme zeleninovou směs Malaysia‚ kterou lehce osolíme a opepříme.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční recepty (19.11.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čínský mišmaš

Čínský mišmaš

Zeleninu máme rádi na všechny způsoby. Když k ní přidáme masíčko a rýži, je to ...
Všehochuť /23.02.09
Pařížské řezy

Pařížské řezy

Nadýchaně noblesní potěšení ke kávě.
Daniela Jahodová, Bečváry
Všehochuť /09.03.09
Kuřecí stehýnka na medu

Kuřecí stehýnka na medu

Máme rádi maso, zvlášť když má pikantní příchuť.
Dáša Vašáková, Hodonín
...
Všehochuť /20.10.09
Pikantní zeleninový hrnec se zázvorem a datlovým sirupem

Pikantní zeleninový hrnec se zázvorem a datlovým sirupem

Kombinace zázvoru a datlového sirupu dodá pokrmu jedinečnou chuť.

Veronika a Martin ...

Všehochuť /14.06.13
Burgundské hovězí

Burgundské hovězí

Manželovo oblíbené jídlo, vařím je podle receptu jeho maminky.

Alice Voborníková, ...

Všehochuť /02.02.15
Piňa colada řezy

Piňa colada řezy

Chuť letních koktejlů mě inspirovala k této buchtě.

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /21.07.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu