Reklama
Nealko Piňa Coláda
Fotogalerie:

Nealko Piňa Coláda

Iva Chudobová

Praha
Moje děti ji milují.
Iva Chudobová, Praha

Ingredience

  • třešně kandované
  • led
  • 4 dl smetana
  • 1/2 ananas
  • sirup kokosový
  • 6 dl džus ananasový

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. V šejkru nebo mixéru smícháme smetanu, ananasový džus a podle chuti přidáme kokosový sirup.
  2. Nápoj nalijeme do jednotlivých sklenic, doplníme ledem a dozdobíme na třetiny nakrájenou půlkou baby ananasu. Nakonec ještě párátkem připíchneme koktejlovou třešni.

Pošli recept! 8/2008 (16.7.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Maďarské zelí

Maďarské zelí

Tuhle dobrotu jsme si oblíbili. Hana Adamová, Ivančice
Všehochuť /20.02.10
Pirohy se škvarky

Pirohy se škvarky

Vůbec nevadí, že jsou bez masa. Chutnají skvěle!

Helena Součková, Humpolec

Všehochuť /11.06.17
Kuřecí prsa caprese

Kuřecí prsa caprese

Jako přílohu dělám pečené brambory.

Eva Přecechtělová, Chropyně

Všehochuť /27.09.13
Pochoutka z mletého masa

Pochoutka z mletého masa

Když mám chuť na něco dobrého, není mi zatěžko strávit v kuchyni ...
Všehochuť /06.04.12
Plněná rajčata po italsku

Plněná rajčata po italsku

Výborný předkrm.
Adéla Pilařová, Rovensko pod Troskami
Všehochuť /18.05.11
Nedělní domácí pizza

Nedělní domácí pizza

Domácí pizzu si naše rodina oblíbila. Je sice pracnější, ale vyrovná se té italské.
...
Všehochuť /13.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu