Reklama
Nealko Piňa Coláda
Fotogalerie:

Nealko Piňa Coláda

Iva Chudobová

Praha
Moje děti ji milují.
Iva Chudobová, Praha

Ingredience

  • třešně kandované
  • led
  • 4 dl smetana
  • 1/2 ananas
  • sirup kokosový
  • 6 dl džus ananasový

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. V šejkru nebo mixéru smícháme smetanu, ananasový džus a podle chuti přidáme kokosový sirup.
  2. Nápoj nalijeme do jednotlivých sklenic, doplníme ledem a dozdobíme na třetiny nakrájenou půlkou baby ananasu. Nakonec ještě párátkem připíchneme koktejlovou třešni.

Pošli recept! 8/2008 (16.7.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Víkendový eintopf

Víkendový eintopf

Iva Trhoňová, Mouchnice
Všehochuť /17.02.18
Chlebíček se sušenými rajčaty

Chlebíček se sušenými rajčaty

Hodí se k sýru i k vínu

Podle receptu Dany Frajbišové z Chomutova

Všehochuť /16.09.19
Masové kuličky po švédsku

Masové kuličky po švédsku

Podle receptu

Anety Horákové z Domažlic

Všehochuť /27.07.18
Pečené kachní žaludky

Pečené kachní žaludky

Netradiční

Tomáš Mika, Brno

Všehochuť /16.02.18
Rychlé teriyaki

Rychlé teriyaki

Jana Kropáčková, Plzeň

Všehochuť /24.07.18
Šťavnatá a křupavá pizza

Šťavnatá a křupavá pizza

Na jaře a v létě zase na zahrádce začíná růst všechna zelenina, ...
Všehochuť /07.06.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu