Reklama
Nakládaný králík
Fotogalerie:

Nakládaný králík

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Ingredience

  • 1 naporcovaný králík
  • sůl
  • MARINÁDA:
  • 200  ml vody
  • 150 ml oleje
  • 5 stroužků česneku
  • 2 lžíce plnotučné hořčic
  • 2 lžíce kečupu
  • 1/2 lžičky soli a pepře
  • 1/2 lžičky sladké papriky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Naporcovaného králíka osolíme. Do pekáčku smícháme všechny přísady na marinádu a králíka do ní naložíme.

  2. Marinujeme aspoň 24 hodin. Během pečení králíka mírně podléváme vodou a upečeme jej doměkka.

  3. Podáváme s uvařeným bramborem.

Pošli recept! - Speciál - Masové hody (19.2.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Grilované bulharské špízy

Grilované bulharské špízy

Raději než drahou hovězí roštěnku si na grilu děláme dobroty z levného mletého masa. ...
Všehochuť /06.04.13
Lilky na balkánský způsob

Lilky na balkánský způsob

Radka Nováčková, Mikulov

Všehochuť /28.07.18
Quinoa s avokádem a balkánským sýrem

Quinoa s avokádem a balkánským sýrem

Báječný, zdravý, lehký a rychlý oběd.

Martina Škardová, Chlumec nad Cidlinou

Všehochuť /07.08.13
Slovenská polévka

Slovenská polévka

Vynikající polévka z východního Slovenska.
Anna Strašilová, Rohozec
Všehochuť /30.03.10
Zelí v rýžovém papíru

Zelí v rýžovém papíru

Podáváme hned po usmažení.

Eva Doležalová, České Budějovice

Všehochuť /09.10.16
Tortellini primavera

Tortellini primavera

Svěží barva zeleniny těstoviny oživí.

Karel Planý, Děčín

Všehochuť /10.10.15
 

Nejnovější

Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...
Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
Rozinková bábovka

Rozinková bábovka

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /01.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama