Reklama
Nakládaný králík
Fotogalerie:

Nakládaný králík

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Ingredience

  • 1 naporcovaný králík
  • sůl
  • MARINÁDA:
  • 200  ml vody
  • 150 ml oleje
  • 5 stroužků česneku
  • 2 lžíce plnotučné hořčic
  • 2 lžíce kečupu
  • 1/2 lžičky soli a pepře
  • 1/2 lžičky sladké papriky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Naporcovaného králíka osolíme. Do pekáčku smícháme všechny přísady na marinádu a králíka do ní naložíme.

  2. Marinujeme aspoň 24 hodin. Během pečení králíka mírně podléváme vodou a upečeme jej doměkka.

  3. Podáváme s uvařeným bramborem.

Pošli recept! - Speciál - Masové hody (19.2.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krevety s nudlemi

Krevety s nudlemi

Vynikající a přitom zdravé! Jaruška Kollárová, Horní Bučice
Všehochuť /15.01.11
Haráq usbau

Haráq usbau

Osmažený chleba podáváme k čočce.

Jana Al Bunniová, Praha

Všehochuť /21.03.14
Tagliolini s italským pestem

Tagliolini s italským pestem

Domácí pesto rozhodně stojí za tu trochu námahy.

Miroslava Krátká, Plzeň

Všehochuť /09.10.15
Pangasius na řecký způsob

Pangasius na řecký způsob

Rybí maso tě nasytí a nebude ti po něm těžko.
Kamila Kováčová, Nový ...
Všehochuť /17.12.10
Vepřové kostky na zázvoru

Vepřové kostky na zázvoru

Podávejte s rýží.

Petra Děkanovská, Jirny

Všehochuť /06.05.12
Řízky balené v pivním těstíčku

Řízky balené v pivním těstíčku

Kuřecí maso mám rád a rád ho také vařím, protože se dá připravit různě. S pivem ...
Všehochuť /02.07.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama