Reklama
Mořský salát
Fotogalerie:

Mořský salát

Blažena Bolková

Horní Tošanovice
Osvěžující a hlavně zdravá pochoutka.
Blažena Bolková, Horní Tošanovice

Ingredience

  • 3 balení krabí tyčinky
  • 200 g krevety mražené loupané
  • 6 vejce vařená
  • 200 g rýže
  • 400 ml omáčka tatarská

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

160 Kč

Postup přípravy

  1. Krabí tyčinky necháme lehce rozmrazit a nakrájíme je na drobné kostičky.
  2. Přidáme rozmražené a vodou propláchnuté krevety‚ natvrdo vařená a nakrájená vejce‚ uvařenou rýži a nakonec tatarskou omáčku ne­bo jogurt. Vše dobře promícháme‚ osolíme a přidáme citronovou šťávu. Dáme do chladna odležet.

Pošli recept! - Speciál - Vánoční dobroty (27.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zelná polévka s kapáním

Zelná polévka s kapáním

Polévka plná zeleniny s exotickou vůní kari. Katka Miláčková, Praha
Všehochuť /29.03.10
Margarita

Margarita

Jeden z nejznámějších koktejlů.

Libuše Neradová, Karlovy Vary

Všehochuť /01.08.14
Těstoviny s bazalkovým bešamelem

Těstoviny s bazalkovým bešamelem

Já v kuchyni používám bazalku, která mi roste na zahradě, ale vím, že tato bylinka je ...

Všehochuť /06.05.13
Mořan  s bylinkami

Mořan s bylinkami

Tuto vynikající rybu koupíš v Makru.

Anna Šušláková, Most

Všehochuť /29.09.15
Mexické maso

Mexické maso

Dnes už suroviny na tortilly seženeš.
Jaroslava Vrzalová, Praha
Všehochuť /11.08.08
Závitky à la Hela

Závitky à la Hela

Rýžový papír a nudle koupíš v Kauflandu.
Lucie Havelková, Vápenná
Všehochuť /25.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu