Reklama
Mořské plody po italsku
Fotogalerie:

Mořské plody po italsku

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Rychlé a krásně pikantní.

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Ingredience

  • 500 g těstovin
  • 300 g mořských plodů
  • podle potřeby olej
  • 4 stroužky česneku
  • 100 g černých oliv
  • dle chuti omáčka Kimbali
  • podle chuti koření Gyros

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme doměkka, propláchneme vodou a necháme okapat. Mořské plody opečeme
    na oleji s pokrájeným česnekem, přidáme pokrájené olivy a ještě 10 minut dusíme.

  2. Na závěr přidáme uvařené těstoviny, promícháme, 5 minut prohřejeme a ochutíme kořením
    Gyros a lžičkou thajské omáčky Kimball.

Tip redakce

Omáčka Kimball je hodně ostrá, tak ji přidávej opatrně.

Pošli recept! - Speciál - Těstoviny a rýže (20.4.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Slovenská mléčná polévka

Slovenská mléčná polévka

Připravuji ji podle starého osvědčeného receptu. Zlata Komondiová, Praha
Všehochuť /13.08.15
Králík v anglickém kabátku

Králík v anglickém kabátku

Marika Hradečná, Andělská Hora

Všehochuť /22.03.19
Kuřecí stehna Magyaros

Kuřecí stehna Magyaros

Kuře po maďarsku.

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /26.05.15
Čočka na indický způsob

Čočka na indický způsob

Trochu pikantní, jak má správná indická kuchyně být.

Michaela Sychrová, Bruntál

Všehochuť /03.05.13
Špecle s kuřetem  a s balkánskou omáčkou

Špecle s kuřetem a s balkánskou omáčkou

Vypadají trochu jako halušky, ale chutnají úplně jinak. Každopádně nebudeš litovat.

...

Všehochuť /07.11.16
Kuře Mexiko

Kuře Mexiko

Připrav si podle mého receptu dobrý oběd.
Pavel Vybíral, Pavlovice u Přerova
Všehochuť /13.11.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu