Reklama
Milánské těstoviny
Fotogalerie:

Milánské těstoviny

Jana Hynečková

Praha
...aneb plněné potrubí.
Jana Hynečková, Praha

Ingredience

  • žampiony
  • maso vepřové mleté
  • mrkev
  • šunka
  • trubky těstoviny
  • brokolice
  • cottage
  • omáčka rajčatová

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Milánské velké těstoviny typu potrubí uvaříme dle návodu asi 16 minut v osolené vodě se lžičkou oleje, aby se nelepily. Uvařené plníme šunkou a zalijeme rajčatovou omáčkou s orestovaným mletým masem.
  2. Těstoviny přizdobíme brokolicí, mrkvičkou, žampiony a sýrem typu cottage. Tento sýr lze nahradit například zakysanou smetanou.

Pošli recept! 7/2008 (18.6.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Skotský pudink s rebarborou

Skotský pudink s rebarborou

Recept jsem si přivezla z cest po Skotsku. Zuzana Svatošová, Kroměříž
Všehochuť /24.03.17
Halušky z kyšky

Halušky z kyšky

Velice jednoduché a rychlé jídlo.

Věra Kurfiřtová, Ostrava

Všehochuť /10.02.14
Balkánské souvlaki

Balkánské souvlaki

Podávej se sklenicí dobrého vína.

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /23.07.13
Americké ‚‚hambáče‘‘

Americké ‚‚hambáče‘‘

Podávej stylově s Coca-Colou.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Všehochuť /06.10.15
Turecký hovězí kebab

Turecký hovězí kebab

Osvěžující lahůdka například v horkých letních dnech.
Jan Matějovský, Praha
Všehochuť /26.06.12
Kuřecí stehna po sevillsku

Kuřecí stehna po sevillsku

Dej si se mnou dobrý zdravý oběd.
Milca Vatlavicová, Velešín
Všehochuť /20.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu