Reklama
Reklama
Mikrovlnkové chlebíčky
Fotogalerie:

Mikrovlnkové chlebíčky

Zdeňka Soukupová

Vlachovo Březí
Rychlé pohoštění pro návštěvu.
Zdeňka Soukupová, Vlachovo Březí

Ingredience

  • 16 plátků veka
  • dle potřeby máslo
  • 1 ks jablka
  • 1 ks hermelín
  • kečup dle chuti
  • 2 ks kuřecí stehna vařená
  • 2 ks žloutek
  • sůl a pepř podle chuti
  • dle potřeby zelenina na ozdobu
  • dle potřeby petrželka na ozdobu
  • dle potřeby libeček

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Krajíčky veky tence namažeme máslem. Na osm rozložíme tenké plátky jablka a silnější kousky hermelínu.
  2. V mikrovlnce při plném výkonu zapékáme 2–2,5 minuty.  Ozdobíme je trochou kečupu a lístkem libečku.
  3. Na zbylé krajíčky dáme kuřecí směs. Stehna bez kůže nakrájíme nadrobno, přidáme syrové žloutky, 3 lžíce kečupu, ochutíme pepřem a solí a promícháme. Při plném výkonu zapékáme 2,5 minuty. Ozdobíme zeleninou.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (22.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Lasagne s krůtím masem

Lasagne s krůtím masem

Mangold je zelenina neprávem opomíjená.  Hana Zemánková, Jindřichův Hradec
Všehochuť /20.10.16
Rýžovo-zeleninový salát

Rýžovo-zeleninový salát

Stejně dobrý je z těstovinové rýže.

Vlasta Kudelová, Praha

Všehochuť /25.08.17
Kuřecí křidélka v thajské marinádě

Kuřecí křidélka v thajské marinádě

Trochu štiplavá, ale nádherně voní a skvěle chutná.

Ondřej Mikeš, Jihlava

Všehochuť /05.07.16
Špízy z Orientu

Špízy z Orientu

Pikantní oběd zapij sklenkou vína.

Anna Všetičková, Plzeň

Všehochuť /05.05.16
Waldorfský kuřecí salát

Waldorfský kuřecí salát

Kuřecí maso, hroznové víno a lusky spojené pikantní zálivkou z plísňového sýra ...

Všehochuť /21.07.13
Aglio olio s kapustou

Aglio olio s kapustou

Vylepšená verze klasických italských těstovin.

Markéta Vepřeková, Rýmařov

Všehochuť /15.07.16
 

Nejnovější

Kapr s bramborovým salátem

Kapr s bramborovým salátem

Ověřená klasika Anna Habřinová, Sokolov
Škola vaření /23.12.18
Vídeňský řízek Diplomat

Vídeňský řízek Diplomat

Jarka Dlouhá, Brno

Všehochuť /20.12.18
Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Originální

Iva Hajná, Tábor

Všehochuť /19.12.18
Losos à la Capri s brambory

Losos à la Capri s brambory

Pro labužníky

Jindra Setřelová, Ostrov


Všehochuť /19.12.18
Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš

Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna

Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama