Reklama
Reklama
Mikrovlnkové chlebíčky
Fotogalerie:

Mikrovlnkové chlebíčky

Zdeňka Soukupová

Vlachovo Březí
Rychlé pohoštění pro návštěvu.
Zdeňka Soukupová, Vlachovo Březí

Ingredience

  • 16 plátků veka
  • dle potřeby máslo
  • 1 ks jablka
  • 1 ks hermelín
  • kečup dle chuti
  • 2 ks kuřecí stehna vařená
  • 2 ks žloutek
  • sůl a pepř podle chuti
  • dle potřeby zelenina na ozdobu
  • dle potřeby petrželka na ozdobu
  • dle potřeby libeček

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Krajíčky veky tence namažeme máslem. Na osm rozložíme tenké plátky jablka a silnější kousky hermelínu.
  2. V mikrovlnce při plném výkonu zapékáme 2–2,5 minuty.  Ozdobíme je trochou kečupu a lístkem libečku.
  3. Na zbylé krajíčky dáme kuřecí směs. Stehna bez kůže nakrájíme nadrobno, přidáme syrové žloutky, 3 lžíce kečupu, ochutíme pepřem a solí a promícháme. Při plném výkonu zapékáme 2,5 minuty. Ozdobíme zeleninou.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (22.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Koláč s cuketou

Koláč s cuketou

Zkusila jsem špagety netradičně a doporučuji. Výborná večeře. Alena Krátká, ...
Všehochuť /06.12.10
Musaka

Musaka

Je moc dobrá právě upečená, ale i studená.

Veronika Poláčková, Mýto

Všehochuť /01.10.13
Cannelloni plněné hovězím ragú

Cannelloni plněné hovězím ragú

Pravá vůně Itálie

Podle receptu Mariky Koktové z Chocně

Všehochuť /24.01.19
Kotlety New York

Kotlety New York

Stejnou marinádu používám i na grilování.

Radmila Kárníková, Bílovice...

Všehochuť /07.05.16
Holandský sýrový koláč

Holandský sýrový koláč

Rychlá večeře nebo pohoštění.

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /28.02.17
Tyrolské rösti

Tyrolské rösti

Nemáš hřiby? Vař s hlívou!

Podle receptu Zdeňky Trhalové z Karlových Varů


Všehochuť /15.08.18
 

Nejnovější

Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Yvonne Urbanová, Všetaty
Sladký život /24.03.19
Bramborové košíčky s vejci

Bramborové košíčky s vejci

Zvládne je každý začátečník

Podle receptu Pavlíny ...

Za pár korun /22.03.19
Zapečené špekáčky

Zapečené špekáčky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /22.03.19
Halušky se zelím a slaninou

Halušky se zelím a slaninou

Podle receptu

Heleny Dukátkové z Crhova

Škola vaření /22.03.19
Králík v anglickém kabátku

Králík v anglickém kabátku

Marika Hradečná, Andělská Hora

Všehochuť /22.03.19
Zvěřinové ragú

Zvěřinové ragú

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.03.19
Marinované medailonky z divočáka

Marinované medailonky z divočáka

Lída Holubová, Pelhřimov

Všehochuť /22.03.19
Šunkové carpaccio

Šunkové carpaccio

Oblíbený italský předkrm

Podle receptu Moniky Holé z Chrudimi

Všehochuť /22.03.19
Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu

Lucie Hrabánkové z Liberce

Za pár korun /21.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama