Reklama
Mexické maso
Fotogalerie:

Mexické maso

Jaroslava Vrzalová

Praha
Dnes už suroviny na tortilly seženeš.
Jaroslava Vrzalová, Praha

Ingredience

  • koření grilovací
  • 2 paprika
  • 1 okurka
  • kuřecí prsa
  • kukuřice sterilizovaná
  • 1 kelímek smetana zakysaná
  • 2 rajčata
  • salát hlávkový
  • tortilly

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

96 Kč

Postup přípravy

  1. Maso pokrájíme na nudličky, okořeníme směsí koření, dosolíme a dopepříme. Osmahneme na oleji. Smícháme kukuřici a papriky a tuto směs orestujeme na oleji. Obě směsi plníme do tortil, zdobíme zeleninou.

Pošli recept! 8/2007 (18.7.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninová musaka

Zeleninová musaka

Obměna klasického řeckého jídla – lehčí varianta bez masa a bešamelu. Jiřina ...
Všehochuť /16.06.12
Masové kuličky v citronové omáčce

Masové kuličky v citronové omáčce

S rýží je masová směs hodně jemná, ale dá se nastavit také mletými ovesnými či...

Všehochuť /20.10.17
Francouzské jednohubky

Francouzské jednohubky

Recept na výbornou pomazánku jsem získala od mých francouzských spolužáků.
Jitka ...
Všehochuť /11.04.11
Kuře po řecku

Kuře po řecku

Nejlepší na řeckém způsobu přípravy je, že šťáva z kuřete nasákne do brambor, ...

Všehochuť /19.10.12
Nakládaný balkán

Nakládaný balkán

K okamžité spotřebě dej 3 lžíce oleje, k naložení jím sýr zalij celý.
Květa ...
Všehochuť /16.01.11
Malé italské koláčky

Malé italské koláčky

Středomořská varianta našich českých vdolků mi svojí chutí doslova učarovala. Dnes ...
Všehochuť /05.01.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu