Reklama
Mexické maso
Fotogalerie:

Mexické maso

Jaroslava Vrzalová

Praha
Dnes už suroviny na tortilly seženeš.
Jaroslava Vrzalová, Praha

Ingredience

  • koření grilovací
  • 2 paprika
  • 1 okurka
  • kuřecí prsa
  • kukuřice sterilizovaná
  • 1 kelímek smetana zakysaná
  • 2 rajčata
  • salát hlávkový
  • tortilly

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

96 Kč

Postup přípravy

  1. Maso pokrájíme na nudličky, okořeníme směsí koření, dosolíme a dopepříme. Osmahneme na oleji. Smícháme kukuřici a papriky a tuto směs orestujeme na oleji. Obě směsi plníme do tortil, zdobíme zeleninou.

Pošli recept! 8/2007 (18.7.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Slané sýrové košíčky s cibulkou

Slané sýrové košíčky s cibulkou

Na stole vypadají opravdu úžasně. Buď si jistá, že každá návštěva se bude cítit ...
Všehochuť /09.12.12
Rybí sekaná v kabátku

Rybí sekaná v kabátku

Líbí se mi, když překvapím rodinu nebo hosty nějakou neobvyklou dobrotou. Když se na ...
Všehochuť /25.08.11
Mořský koktejl

Mořský koktejl

Podáváme na čerstvé ciabattě.

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /23.04.16
Kakaové muffiny se šlehačkou

Kakaové muffiny se šlehačkou

Ke kávě chutnají ještě teplé opravdu skvěle.

Milena Opavová, Náchod

Všehochuť /30.06.16
Mořské plody po italsku

Mořské plody po italsku

Rychlé a krásně pikantní.

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Všehochuť /05.05.17
Žemlovka s rajčátky a šunkou

Žemlovka s rajčátky a šunkou

Recept jsem vymyslela, když jsem potřebovala zpracovat zbylý chléb, osvědčil se.

...

Všehochuť /26.10.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu