Reklama
Mexická rýže
Fotogalerie:

Mexická rýže

Jana Chrbjátová
Jana Chrbjátová
Lutín

Lehká vegetariánská večeře.

Jana Chrbjátová, Lutín

Ingredience

  • 1 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 1 mrkev
  • 2 lžíce olej
  • 200 g rýže
  • 250 g rajčata
  • 400 ml kuřecí vývar
  • špetka sůl
  • 100 g hrášek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Česnek a cibuli nakrájíme nadrobno, očištěnou mrkev nakrájíme na krátké nudličky. Na velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme rýži a za stálého míchání restujeme.
  2. Vložíme česnek a cibuli, mrkev a nakoneci i rajčata, zalijeme vývarem a dusíme dokud rýže nezměkne. Před dokončením přidáme hrášek a povaříme. 
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Smetanové penne

Smetanové penne

Kdo má rád houby, určitě si pochutná. Karin Urbančíková, Frýdlant nad ...
Všehochuť /05.05.17
Kachna pečená na medu

Kachna pečená na medu

Med, víno a sójová omáčka dodají pečené kachně skvělou chuť, která potěší ...

Všehochuť /14.11.17
Cuketa s arabským chlebem

Cuketa s arabským chlebem

Říkám tomu chlupaté knedlíky po arabsku.

Jana Al Bunniová, Praha

Všehochuť /24.09.13
Fajitas

Fajitas

Výsledek hodně záleží na použitém koření.

Zuzana Vondrová, Třebíč

Všehochuť /21.10.16
Plněné croissanty

Plněné croissanty

Jana Lahučká, Citice

Všehochuť /23.08.19
Špenátová pochoutka

Špenátová pochoutka

V naší rodině je velice oblíbená, milují ji všichni členové domácnosti, je ...

Všehochuť /10.06.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu