Reklama
Medová bašta
Fotogalerie:

Medová bašta

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Lucie Táborovská, Plzeň

Ingredience

  • 2 lžíce medu
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce sypké grilovací směsi gyros
  • dle potřeby sůl
  • 500 g kuřecích křidélek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. V misce rozmícháme med, sójovou omáčku, citronovou šťávu, olej, koření a špetku soli.

  2. Přidáme omytá a osušená křidélka a dobře je namočíme ze všech stran v marinádě. Necháme je několik hodin rozležet a pak opečeme zvolna ze všech stran na grilu.

Pošli recept! - Speciál - Léto (20.6.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Drůbeží rizoto

Drůbeží rizoto

K masu můžeš přidat rozmačkaný česnek. Kateřina Malá, Krumlov
Všehochuť /30.08.16
Italské lasagne s mletým masem a rajčaty

Italské lasagne s mletým masem a rajčaty

Příprava italských lasagní s mletým masem a rajčaty se může zdát složitá, ale ...
Všehochuť /25.05.12
Jahodový džem s mandlemi

Jahodový džem s mandlemi

Trouba si odpočine

Anna Pluhařová, Uničov

Všehochuť /01.06.18
„Bejlíz“

„Bejlíz“

Nejlepší je, pokud ho necháme odležet.
Soňa Ďuriančiková, Bělá pod Bezdězem
Všehochuť /07.10.11
Zapečené žampiony s vinnou klobásou

Zapečené žampiony s vinnou klobásou

Připravuji je jako slavnostní předkrm.

Monika Kratochvílová, Jihlava

Všehochuť /05.01.17
Domácí dršťková polévka

Domácí dršťková polévka

V restauraci si ji nedávám, domácí je lepší.
Martina Antalová, Odolena Voda
Všehochuť /11.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu